47 dygtige spillere har søgt om at blive en del af Elgiganten FUT Live #1, som bliver den første danske FUT-turnering nogensinde. 32 af disse er blevet udvalgt og vil gennem de kommende dage blive annonceret.

FUT Live #1 løber af stablen 17. juni fra klokken 12.00, hvor 32 udvalgte spillere skal dyste om en præmiepulje på 25.000 kroner og æren som Danmarks FUT-konge. Det afholdes på Slagelse Stadion, hvor man kan komme og følge med, men det vil også være muligt at følge hele eventet hjemmefra. For mere info om turneringen, kan du læse her.

De 32 udvalgte har fået en plads baseret på forskellige kriterier, hvoraf ranglisteplacering, offline resultater og præstationer i Weekend League er vægtet højt. Derudover er bedste 16 af de 32 udvalgte har fået et seed og får dermed en fordel, når det endelige kampprogram bliver lavet. Vi annoncerer fire spillere ad gangen i en forholdsvis tilfældig rækkefølge, men i hver artikel vil der være to, der har fået seed og to, der ikke har fået seed. Dette vil fremgå ved den enkelte spiller. Der vil dog ikke være det præcise seed endnu, men blot et svar på, om de er blandt de 16, som har fået seed 1-16.  Spillerne har intet fået at vide på forhånd, så de venter i lige så stor spænding på disse annonceringer.

Før i dag er der annonceret 24 spillere – 1-4, 5-89-12, 13-1617-20 og 21-24 – læs mere omkring spillerne her.


Spiller #25: Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf

Placering på ranglisten: 18
Hold: Tricked eSport
Bedste WL-record: 40-0
Bedste månedlige placering: 39

Seedet: Ja

Med kontinuerligt gode resultater både offline og online er Hassan en naturlig finalist til Elgiganten FUT Live #1 i Slagelse. Som en af de få “udvalgte”, så har Hassan ramt de magiske 40-0 i Weekend League, og siden da er det blevet til mange andre gode resultater i FUT.

Spiller #26: Christian ‘Aaby’ Aaby

Placering på ranglisten: 24
Hold: Intet hold

Bedste WL-record: 38-2
Bedste månedlige placering: Top 100
Seedet: Ja

Aaby er for alvor begyndt at vise sig frem på den danske FIFA-scene – dels til offline turneringer hvor han får vist tænder efterhånden, men især i Weeekend League hvor han en enkelt måned opnåede en top 100 placering, og samtidig ligger stabilt på 35+ wins hver weekend.

Spiller #27: Aldin Ismajlovic

Placering på ranglisten: 110
Hold: Ambush e-Sport
Bedste WL-record: 37-3
Bedste månedlige placering: Elite 1
Seedet: Nej

Aldin er et af de mere “ukendte” spillere i feltet af finaleklare spillere, men han har alligevel formået at få vist sig godt frem i Weekend League flere gang – bl.a. med en flot 37-3 record. Offline magler vi stadig at se den første store titel til Aldin, men med den udvikling den unge knægt viser, så er det kun et spørgsmål om tid før han begynder stigningen på ranglisten.

Spiller #28: Spiller slettet – erstatning afsløres i morgen


Så er der annonceret 28 spillere som er klar til den store finaleturnering – hvem bliver annonceret som de absolut sidste? Læs med i morgen!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.