Wicked Gaming sikrede sig anført af Nicklas ‘Niller’ Stensgaard sejren ved Elgiganten Cup #2 i Fields, i en stemningsfyldt og livlig turnering.

Den prestigefyldte Elgiganten FIFA Tour var i lørdags rykket til København og shoppingcentret Fields, hvor knap 200 håbefulde deltagere var mødt op, i kampen om 12.500 kroner, rangliste point og en stor postion ære. Samtlige af de danske storhold var repræsenteret, herunder Wicked Gaming og Brøndby eSport, som skulle vise sig at få en god dag på kontoret. Derudover var både Marienlyst,  Tricked eSport, Aalborg eSport, Ambush, og Sørby eSport repræsenteret, hvor Ambush kunne give debut til deres nye signing Daniel Agassi, mens Sørby eSport med hele 14 deltagere til start, fyldte godt i turneringsområdet.

Nicklas ‘Niller‘ Stensgaard fra Wicked Gaming var en af de forhåndsfavoritter, som startede svært ud med et nederlag, men fik vendt et faretruende exit til videre avancement, da han med to gange 1-0 kunne tilspille sig en plads i næste gruppespil. Her vandt han begge kampe med sejrscifrene 2-1 og 4-0, hvilket dermed gav ham en førsteplads i gruppen og en plads i Playoff.

Den videre vej for Nicklas så rigtig svær ud, i og med, at han var havnet i samme bracket som flere af hans stærke holdkammerater, herunder Fatih Üstüm og stjernen Mikkel Hjort Bach. Disse holdkammerater mødte Nicklas i henholdsvis kvartfinalen og semifinalen, hvor han med en 2-1 sejr over Fatih og en 1-0 sejr over Mikkel Hjort kunne kalde sig finalist ved turneringen.

Finalen mellem Nicklas og Jesper gik hen og blev en af dagens helt store gysere

I finalen skulle Wicked-spilleren stå overfor en gammel kending i form af Jesper ‘Pilm‘ Prang fra Brøndby eSport. Brøndby-stjernen gik videre fra begge gruppespil med maksimumpoint, efter sejrer over blandt andet Carly fra Marienlyst eSport og stortalentet Arrow fra Wicked Gaming. I slutspilskampene blev spillere som Aldin og August Rosenmeiers coach fra PSG, Adel Daher besejret.

Finalen mellem Nicklas og Jesper gik hen og blev en af dagens helt store gysere. Nicklas åbnede kampen ud med en scoring, men måtte se sig indkassere et mål kort før pausen. Dette blev de eneste to scoringer i ordinær spilletid. Eftersom der i forlænget spilletid ikke blev ændret yderligere på stillingen, måtte kampen ud i straffespark. Her var Wicked-spilleren bedst, og kunne efter et 4-2 resultat her, sikre sig turneringssejren.

Næste stop på Elgiganten FIFA Tour er Kolding den 12. August.

 

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.