47 dygtige spillere har søgt om at blive en del af Elgiganten FUT Live #1, som bliver den første danske FUT-turnering nogensinde. 32 af disse er blevet udvalgt og vil gennem de kommende dage blive annonceret.

FUT Live #1 løber af stablen 17. juni fra klokken 12.00, hvor 32 udvalgte spillere skal dyste om en præmiepulje på 25.000 kroner og æren som Danmarks FUT-konge. Det afholdes på Slagelse Stadion, hvor man kan komme og følge med, men det vil også være muligt at følge hele eventet hjemmefra. For mere info om turneringen, kan du læse her.

De 32 udvalgte har fået en plads baseret på forskellige kriterier, hvoraf ranglisteplacering, offline resultater og præstationer i Weekend League er vægtet højt. Derudover er bedste 16 af de 32 udvalgte har fået et seed og får dermed en fordel, når det endelige kampprogram bliver lavet. Vi annoncerer fire spillere ad gangen i en forholdsvis tilfældig rækkefølge, men i hver artikel vil der være to, der har fået seed og to, der ikke har fået seed. Dette vil fremgå ved den enkelte spiller. Der vil dog ikke være det præcise seed endnu, men blot et svar på, om de er blandt de 16, som har fået seed 1-16.  Spillerne har intet fået at vide på forhånd, så de venter i lige så stor spænding på disse annonceringer.

Før i dag er der annonceret 20 spillere – 1-4, 5-89-12, 13-16 og 17-20 – læs mere omkring spillerne her.


Spiller #21: Jesper ‘Pilm’ Prang

Foto: Brøndby IF

Placering på ranglisten: 6
Hold: Brøndby eSport
Bedste WL-record: 40-0
Bedste månedlige placering: 58

Seedet: Ja

En høj placering på ranglisten samt en god turnering til Nordic Champions i Sverige giver Pilm en seedet plads i finalefeltet i Slagelse. Det er blevet til en enkelt 40-0 i Weekend League, men i Waoo Ligaen og til offline events har han ikke formået at vise sit vanlige høje niveau det sidste stykke tid. Vi kender dog Jespers topniveau, og rammer han det, så kan han slå de fleste spillere på dagen.

Spiller #22: Andreas ‘Kaalby’ Hjortskov

Placering på ranglisten: 36
Hold: Sørby eSport

Bedste WL-record: 38-2
Bedste månedlige placering: 1 sejr fra top 100
Seedet: Ja

Kaalby har vist sig godt frem på den danske FUT-scene i FIFA 17, og med hele 7 ugentlige top 100 placeringer i FUT, er han svær at komme udenom når de 32 finalister skal findes. Offline har Kaalby også skrabet point sammen kontinuerligt, og så sent som til Copenhagen Games, blev det til en flot top 16 placering.

Spiller #23: Claes ‘Keglekongen’ Hansen

Placering på ranglisten: 9
Hold: Tricked eSport
Bedste WL-record: 34-6
Bedste månedlige placering: Elite
Seedet: Nej

FIFA 17 har ikke helt været så succesfyldt for Keglekongen som 2016 hvor han blandt andet vandt Sommerbold eSport på TV2. Han har dog stadig vist sig fint frem til Dreamhack og Nordic Champions, og så besidder han en rutine som meget vel kan komme ham til gode på dagen – hvis man kan vinde på direkte tv, så kan man også holde nerverne i ro på Slagelse Stadion foran en fyldt Twitch kanal.

Spiller #24: August Holmen

Placering på ranglisten: 25
Hold: Middelfart eSport
Bedste WL-record: 36-4
Bedste månedlige placering: Elite 1
Seedet: Nej

Hele fire gange har Holmen opnået en 36-4 record i Weekend League – altså ikke helt oppe i toppen, men alligevel en god stabilitet over flere uger. Det største resultat offline må siges at være turneringssejren i Elgiganten Cup Ultimative i Sørby i samarbejde med Marius Omdal – dette er dog over et år siden nu.


Så er der annonceret 24 spillere som er klar til den store finaleturnering – hvem bliver annonceret som de næste? Læs med i morgen!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.