Elgiganten og Sports-Gaming.dk kan nu annoncere Elgiganten FUT Live #1

Elgiganten FUT Live #1 – DSRack eSport Cafe
Lørdag d. 17. juni kl. 12.00 – 19.00
25.000 kr. i pengepræmie

Ud over Elgiganten, vil FUT Live #1 også være støttet af PlayStation Danmark, eOddset og Razer – partnere, som vil være med til at højne niveauet!


Turneringen er en del af Elgiganten FIFA Series 2017, og den afvikles i det populære spilmode FIFA Ultimate Team på Playstation 4-konsoller.  Der er plads til 32 deltagere i turneringen og disse findes blandt andet ud fra følgende kriterier: Resultater i FUT og Weekend League, ranglisteplacering og turneringsresultater.

Alle interesserede kan tilmelde sig og udfylde de forskellige punkter i tilmeldingsformularen inden d. 19/5 kl. 20.00 – herefter gennemgår vi alle ansøgninger og vælger de 32 spillere der skal deltage i turneringen. Det koster 150 kr. + gebyr at tilmelde sig, men vælges man ikke til turneringen, får mange pengene retur inden 1/6. I prisen er der inkluderet mad og drikke.

Alle deltagere skal medbringe deres egen PlayStation 4 konsol (+ controller) med deres FUT hold på, men vi stiller skærme og alle nødvendige kabler til rådighed. Det er kun tilladt at spille fra sin egen konto, og lånespillere samt attribute cards er ikke tilladt.

Vi kræver ikke bevis for FUT resultater ved tilmelding, men vi kan kræve dokumentation ved tvivl – oplever vi snyd på nogen måde, vil det give 1 års karantæne fra alle Sports-Gaming.dk turneringer.Præmier:

Streaming

På dagen kommer e-Bold.dk og streamer fra turneringen, og det vil sige, at de opsætter et lille tv-studie, som sender live fra kampene med kommentering – udsendelsen kan følges live via internettet på vores Twitch-profil fra kl. 14.00 på turneringsdagen.

Turneringen er kun for danske spillere (dansk statsborgerskab eller bosiddende fast i Danmark)

 

Øvrige oplysninger: Der udsendes en nyhedsmail ca. 10 dage før turneringen indeholdende alle de praktiske informationer.

  • Ved billetkøb accepteres det at der tages optages billeder og video i turneringsområdet, og at disse kan bruges i kommerciel henseende af Sports-Gaming.dk og vores partnere.
  • Sports-Gaming.dk forbeholder sig retten til at styre turneringsområdet som det findes bedst muligt for turneringen og de forskellige partnere på touren.

Elgiganten FUT Live #1

Dato: 17. juni 2017 kl. 12.00 – 19.00

Sted: DSRack eSport Cafe, Finsensvej 80, 2000 Frederiksberg

Pris: 150 kr. + gebyr. I prisen er inkluderet mad og drikke  – Ansøg om plads!

Billetsalg: Alle der ønsker at deltage, skal købe billet og udfylde alle punkter i ansøgningen. Vi udvælger de 32 bedst egnede til turneringen – vælges du ikke, så får du billetprisen refunderet. Tilmeldingen lukker d. 19/5 kl. 20.00, og alle ansøgere får svar på om de deltager senest d. 1/6.

Antal spillere: 32 deltagere som vælges ud fra forskellige kriterier

Format: FUT med eget hold på PS4 – double elimination med seedning af de 16 bedste spillere. Alle deltagere skal spille fra deres egen konto, og det er ikke tilladt med lånespillere og attribute cards. Yderligere reglement kommer senere.

Udstyr: Alle spillere skal medbringe egen PS4 med FUT hold samt en controller. Vi stiller skærme og alle kabler til rådighed.

Rangliste: Der er rangliste point på højkant til vores danske rangliste, som bedømmer de større danske FIFA turneringer, og alle turneringen rangeres som en kategori 4 turnering.