47 dygtige spillere har søgt om at blive en del af Elgiganten FUT Live #1, som bliver den første danske FUT-turnering nogensinde. 32 af disse er blevet udvalgt og vil gennem de kommende dage blive annonceret. I dag giver vi jer de første fire deltagere.

FIFA Ultimate Team har for alvor slået til i udlandet, og nu er det efterhånden tid til, at den danske FIFA-scene følger dette koncept. Dette gøres med Elgiganten FUT Live #1, som finder sted på Slagelse Stadion d. 17. juni i samarbejde med Esportsforeningen Sørby Esport, som gennem det sidste halvandet år har forsynet den danske FIFA-scene med en masse FIFA-aktiviteter.

De 32 udvalgte har fået en plads baseret på forskellige kriterier, hvoraf ranglisteplacering, offline resultater og præstationer i Weekend League er vægtet højt. Derudover er bedste 16 af de 32 udvalgte har fået et seed og får dermed en fordel, når det endelige kampprogram bliver lavet. Vi annoncerer fire spillere ad gangen i en forholdsvis tilfældig rækkefølge, men i hver artikel vil der være to, der har fået seed og to, der ikke har fået seed. Dette vil fremgå ved den enkelte spiller. Der vil dog ikke være det præcise seed endnu, men blot et svar på, om de er blandt de 16, som har fået seed 1-16.  Spillerne har intet fået at vide på forhånd, så de venter i lige så stor spænding på disse annonceringer.


Spiller #1: August ‘Agge’ Rosenmeier

Placering på ranglisten: 1
Hold: PSG Esports
Bedste WL-record: 40-0
Bedste månedlige placering: Nummer 6

Seedet: Ja

August ‘Agge‘ Rosenmeier var selvfølgelig blandt de første spillere, da de 32 spillere skulle udvælges. Han har siden 2012 kvalificeret sig til VM hvert eneste år og har stadig muligheden for at nå det i år. Agge har vundet DM i FIFA 4 gange og vandt tilbage i 2014 også VM i FIFA som den første dansker nogensinde. Samtidig ligger han nummer 1 i Waoo Ligaen, hvilket han også ser ud til at køre hjem i yderst overlegen stil. I FUT har Agge også vist sig stærk, blandt andet med en 2. plads i en af Gfinitys Play Like a Legend, Xbox-sejren til Dreamhack og en 3. plads til Nordic Champion, hvor han stillede med turneringens svageste hold grundet sit skifte fra Xbox til PS4.

Spiller #2: Lars ‘Primeturbo’ Korreborg

Placering på ranglisten: 4
Hold: Wicked Gaming

Bedste WL-record: 39-1
Bedste månedlige placering: 116
Seedet: Ja

Det er nærliggende at stille spørgsmål om Primeturbos niveau, når det kommer til FUT på Playstation 4 og om han overhovedet har holdet til at gå hele vejen. Man kan dog ikke stille spørgsmålstegn ved niveauet hos Wicked-spillere, for dette har været enormt højt de sidste par år, og vi skal ikke længere tilbage end Aalborg Open i marts måned for at finde hans sidste turneringssejr. Derfor er Primeturbo både selvskrevet til turneringen og når vi snakker om at blive seedet.

Spiller #3: Carl Emil ‘Carly’ Lindblad

Carl Emil Lindblad med sin sejr til FC Midtjylland FIFA 17 Cup.

Placering på ranglisten: 12
Hold: Marienlyst Esports
Bedste WL-record: 35-5
Bedste månedlige placering: Elite 1
Seedet: Nej

Carly har i perioder vist, at han i den grad stadig besidder et højt niveau, og dette har vi både set til Copenhagen Open samt Waoo FIFA Liga, hvor han startede ligaen ud med sejr på sejr og hurtigt lagde sig solidt i spidsen. Denne plads formåede han dog ikke at fastholde og har gennem FIFA 17 også mistet en del af de ranglistepoint, han høstede gennem FIFA 15, hvor man altid så ham i de afgørende runder. Carlys topniveau er ikke til at tage fejl af, og rammer han dagen, så kommer der en stærk præstation, der kan give ham en topplacering.

Spiller #4: Daniel ‘Balkan Beast’ Agassi

Daniel Agassi blev nummer to sammen med Alen Barakovic til Danske Bank FIFA Cup 2v2.

Placering på ranglisten: 65
Hold: AaB Esport
Bedste WL-record: 34-6
Bedste månedlige placering: Elite 1
Seedet: Nej

Bæstet fra Nordjylland har fået en god start på år 2017, hvor han må siges at have fået et lille gennembrud. Stabile præstationer på FIFAFY er blevet overført til offline, hvor det blandt andet er blevet til en 4. plads i Waoo Super Sunday #1, en placering i slutspillet til Copenhagen Games samt en 2. plads i 2v2 turneringen til Danske Bank Cup i Aalestrup. Han har på rekordtid formået er etablere sig som en nøgleprofil for AaB Esport, og selvom han ikke forventes at vinde FUT Live, så kan han sagtens presse favoritterne ud i problemer.


Dette var altså de fire første udvalgte spillere af de 32, som gennem de bedste dage vil blive annonceret. Vi giver jer fire nye navne i morgen, så husk at følge med. Måske det er dig, der gemmer sig i den næste annoncering?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.