47 dygtige spillere har søgt om at blive en del af Elgiganten FUT Live #1, som bliver den første danske FUT-turnering nogensinde. 32 af disse er blevet udvalgt og vil gennem de kommende dage blive annonceret. I går fik I de første 4 navne, og i dag giver vi jer de næste fire deltagere.

FUT Live #1 løber af stablen 17. juni fra klokken 12.00, hvor 32 udvalgte spillere skal dyste om en præmiepulje på 25.000 kroner og æren som Danmarks FUT-konge. Det afholdes på Slagelse Stadion, hvor man kan komme og følge med, men det vil også være muligt at følge hele eventet hjemmefra. For mere info om turneringen, kan du læse her.

De 32 udvalgte har fået en plads baseret på forskellige kriterier, hvoraf ranglisteplacering, offline resultater og præstationer i Weekend League er vægtet højt. Derudover er bedste 16 af de 32 udvalgte har fået et seed og får dermed en fordel, når det endelige kampprogram bliver lavet. Vi annoncerer fire spillere ad gangen i en forholdsvis tilfældig rækkefølge, men i hver artikel vil der være to, der har fået seed og to, der ikke har fået seed. Dette vil fremgå ved den enkelte spiller. Der vil dog ikke være det præcise seed endnu, men blot et svar på, om de er blandt de 16, som har fået seed 1-16.  Spillerne har intet fået at vide på forhånd, så de venter i lige så stor spænding på disse annonceringer.

Før i dag er der annonceret 12 spillere – 1-4, 5-8 og 9-12 – læs mere omkring spillerne her.


Spiller #13: Wahed ‘The Kid’ Obayd

Placering på ranglisten: 11
Hold: Tricked eSport
Bedste WL-record: 39-1
Bedste månedlige placering: Top 35

Seedet: Ja

Det er blevet til adskillige 39-1, 38-2 og 37-3 i Weekend League og altså tæt på de magiske 40-0 – dog uden det er lykkedes indtil videre. Resultaterne vidner dog om en utrolig stærk FUT spiller, og Wahed kan spille op mod alle i toppen af dansk FIFA på sine bedste dage. Mens FUT-præstationerne har været i top i år, så er det knebet lidt mere med offline-resultaterne, og derfor er Wahed også faldet lidt ned af ranglisten det sidste år – dog stadig en flot 11. plads.

Spiller #14: Daniel ‘Dingo’ Kristensen

Placering på ranglisten: 7
Hold: Marienlyst eSport

Bedste WL-record: 40-0 4 gange!!
Bedste månedlige placering: Nr. 1 i hele verden
Seedet: Ja

I april måned var Dingo rangeret som nr. 1 i hele verden – virkelig imponerende. Resultaterne i Weekend League med hele 4 gange 40-0 burde betyde en kvalifikation til FIWC Qualifier, men pga. rod med registreringen skete dette desværre ikke. Offline resultaterne har haltet lidt på det sidste, men når vi taler FUT, så findes der ikke mange bedre i verden til netop dette spilmode. Dingo kan meget vel vise sig at stå med 1. præmien i Slagelse hvis han formår at holde fokus.

Spiller #15: Daniel ‘Chrøis’ Chrøis

Placering på ranglisten: 48
Hold: Ambush eSport
Bedste WL-record: 38-2
Bedste månedlige placering: 4 wins fra top 100
Seedet: Nej

Med en 3. plads i den seneste Super Sunday i Viborg, stemplede Daniel for alvor ind som en spiller der er værd at holde øje med. Konstante gode resultater i Weekend League kombineret med en nylig indtræden på top 50 på ranglisten giver Daniel chancen for at vise sit værd til Elgiganten FUT Live #1 i Slagelse.

Spiller #16: Tamer Taser

Placering på ranglisten: 61
Hold: Sørby eSport
Bedste WL-record: 35-5
Bedste månedlige placering: Elite 1
Seedet: Nej

Selvom han i FUT Champions ikke har leveret de største resultater, så har han vist tænder til de fleste offline turneringer, som har rullet gennem 2017. Flere store spillere har fået lov at få sved på panden, når Tamer Tasers utraditionelle spillestil har givet modstanderne lidt ekstra at tænke over. Han har, bortset fra Copenhagen Games, efterhånden gjort det til vane at nå et godt stykke ind i turneringerne selvom han skulle støde på stærke spillere, så vi har med en spiller at gøre, som skal ind og vise, at han også kan være med, når der skiftes til FUT og når tempoet bliver skruet lidt i vejret.

 


Så er der annonceret 16 spillere som er klar til den store finaleturnering – hvem bliver annonceret som de næste? Læs med i morgen!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.