Jagten på en plads i Grand Slam er nu nået til København, hvor Fields er lokationen, som kommer til at huse et hav af entusiastiske unge mennesker, der kommer med målet om at vinde Elgiganten FIFA Tour #2 og 12.500 kroner

Store spillere som August ’Agge’ Rosenmeier, Mohamad Al-Bacha og Mikkel ’Rævehjorth’ Bach har meldt sin ankomst til hvad der bliver en dag med højt humør, en masse jubelbrøl og spillere med kvalitet tilhørende verdenseliten. Med en nuværende og en tidligere verdensmester er Danmark den eneste nation med to forskellige verdensmestre fra samme nation, mens man sammen med Frankrig og Spanien er den nation med flest VM-titler. Det fortæller om en FIFA-nation, der i den grad har noget at byde på.
Kombinerer man dette høje niveau med et turneringssetup af høj kvalitet, så har man en del at se frem til på lørdag, når Elgiganten Tour #2 bliver afviklet. Både som spiller og tilskuer kan man se frem til en dag, hvor stemningen og intensiteten er helt i top, både for dem der spiller og dem, der står og følger med.


Udenlandsk besøg

Det er ikke kun de danske spillere, som vi skal være opmærksomme på, når disse turneringer ruller specielt i København. Med en kort afstand til Sverige er det nemlig også ideelt for svenskerne at deltage i disse turneringer, og dette er ofte set de sidste par år, hvor selv jyske og fynske turneringer har budt på udenlandske besøg, som ikke kun har været fra Sverige, men også fra lande som Finland, Tyrkiet, Rusland og Belgien. Svenske spillere som Simon ’Zimme’ Nystedt, Rasmus ’Rallegnaget’ Nyström, Hugo Wadell og Joel ’Svenis’ Hildingson er efterhånden en fast bestanddel af danske turneringer, og flere svenskere vil komme til at følge trop på lørdag i Fields.

Mød de største spillere

Foto: Red Bull

Med 12.500 kroner, en plads i Elgiganten FIFA Tour Grand Slam og et hav af ranglistepoint på spil, så har man chancen for at købe ind i de største FIFA-spillere og nogle af Dansk Esports største personligheder, hvis man dukker op. Melder man sig til turneringen, er der en chance for at spille mod dem, men vil man blot ud og kigge på, så plejer der stadig at være mulighed for at få sig en snak og en selfie med nogle af disse, uanset om det er verdensmestere Mohamad Al-Bacha, streamkongen Frederik Fredberg, FUT-kongen Dingo eller endda Agge, som må siges at være dansk FIFAs største personlighed. Deltager man i turneringen, så er der dog en god mulighed for at spille mod dem, såfremt man har ”held” i lodtrækningen.

Favoritter:

August ’Agge’ Rosenmeier:
Agge er uden tvivl den største favorit til at vinde. Han ligger på nuværende tidspunkt nummer 1 i Waoo FIFA Liga, hvor landets 14 bedste spillere er samlet, var den bedste dansker til det nordiske mesterskab, har vundet Dreamhack og vi er stadig kun i gang med at nævne meritterne for hans FIFA 17. Agge er den største spiller i Danmark og har de sidste mange år leveret på et umenneskeligt højt niveau. Stabilitet og en klar spillestil er hans helt store styrker. Han ved, hvad han skal gøre og han lykkes ofte med det.

Foto: Red Bull

Mikkel ’Rævehjorth’ Bach:
Har været i en forrygende form på det sidste, hvor titlen fra Copenhagen Games må siges at være den helt store bedrift. Samtidig har han lige ramt 40-0 i FUT Champions og ligner en mand, der er sulten efter flere titler. Slutteligt har han kvalificeret sig til Final Four i Waoo FIFA Liga. Rævehjorth er en talentfuld spiller, som i en alder af bare 15 år har placeret sig helt oppe blandt de allerstørste danske spillere og bør pt regnes som en af de 3 bedste, vi har i landet.

Simon ’Zimme’ Nystedt:
Svenske Zimme er altid farlig, og med en sølvmedalje til Nordic Champion har han også bevist sig selv som en af de stærkeste spillere i Skandinavien. Han endte i top 4 til den seneste Elgiganten FIFA Tour turnering, og det vil han helt sikkert gerne forbedre denne gang. For 1½ år siden vandt han Copenhagen Open, så han har før bevist, at han kan gøre det i vores flotte hovedstad.

3 unge overraskelser: 

Fatih Üstün:
Begyndte at spille turneringer for 5 måneder siden, men har allerede nu vist, at han kan være med helt oppe blandt de bedste. Han har endda allerede vundet en stor turnering og spillede en god turnering til Copenhagen Games. Han er kendt for at lave mange mål og spille hurtigt, offensivt spil, men til gengæld er han også garant for at have en gavebod i den anden ende af banen. Kvaliteten er der, men rutinen mangler lidt.

Foto: Red Bull

Alen ’Arrow’ Barrakovic:
En af de helt store talenter, vi har herhjemme. Han har efterhånden været med i omkring et år og har allerede vundet en stor turnering, som var til Danske Bank Cup tidligere på året. Med en boldbesiddende spillestil og en dominerende defensiv har Arrow nogle redskaber som de færreste besidder. Han kunne lige så godt være inkluderet i samme felt som favoritterne

Magnus ’Shiny’ Olesen:
Foreningen Sørby Esport har gjort mange ting rigtigt i deres første år på FIFA-scenen, og en af dem har været at satse på denne unge spiller. Han er 14 år gammel og har allerede slået flere elitespillere ud af de store turneringer. Med en tempofyldt spillestil med korte passninger er han også garant for nogle seværdige kampe, hvor modstanderne ofte kan komme ud for at blive spillet tynde. Shiny har i Sørby en masse gode folk omkring sig, og netop det kan give ham gode muligheder for at blande sig helt i toppen.


Billetsalget til turneringen lukker fredag kl. 20.00 eller når der er udsolgt, så vent ikke for længe med at få sikret din billet. Husk: Der er plads til alle uanset alder, niveau og erfaring!

Denne artikel er skrevet af Kent Brylle – FIFA Manager ved Tricked eSport


0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.