47 dygtige spillere har søgt om at blive en del af Elgiganten FUT Live #1, som bliver den første danske FUT-turnering nogensinde. 32 af disse er blevet udvalgt og vil gennem de kommende dage blive annonceret. Nu er vi klar med den 5. omgang annonceringer – spiller 17 – 20.

FUT Live #1 løber af stablen 17. juni fra klokken 12.00, hvor 32 udvalgte spillere skal dyste om en præmiepulje på 25.000 kroner og æren som Danmarks FUT-konge. Det afholdes på Slagelse Stadion, hvor man kan komme og følge med, men det vil også være muligt at følge hele eventet hjemmefra. For mere info om turneringen, kan du læse her.

De 32 udvalgte har fået en plads baseret på forskellige kriterier, hvoraf ranglisteplacering, offline resultater og præstationer i Weekend League er vægtet højt. Derudover er bedste 16 af de 32 udvalgte har fået et seed og får dermed en fordel, når det endelige kampprogram bliver lavet. Vi annoncerer fire spillere ad gangen i en forholdsvis tilfældig rækkefølge, men i hver artikel vil der være to, der har fået seed og to, der ikke har fået seed. Dette vil fremgå ved den enkelte spiller. Der vil dog ikke være det præcise seed endnu, men blot et svar på, om de er blandt de 16, som har fået seed 1-16.  Spillerne har intet fået at vide på forhånd, så de venter i lige så stor spænding på disse annonceringer.

Før i dag er der annonceret 12 spillere – 1-4, 5-89-12 og 13-16 – læs mere omkring spillerne her.

Spiller #17: Nicklas ‘Niller’ Stensgaard

Placering på ranglisten: 13
Hold: Wicked Gaming
Bedste WL-record: 37-3
Bedste månedlig placering: Elite 1
Seedet: Ja

En suveræn start for Niller tydede på, at FIFA 17 skulle være hans vej tilbage fra et mindre heldigt FIFA 16. Med en kvalifikation til ESWC, og gode placeringer til Copenhagen Open og Dreamhack, lagde Niller godt for land, men år 2017 har ikke været Nillers år med flere skuffende offline præstationer. Det er derfor spændende at se, hvor Niller står, når det går løs i Slagelse. Rammer han topniveauet, er han frygtindgydende, men slår han ikke til, så bliver det maks til to kampe. Han er dog seedet på grund af en flot start på FIFA 17 og fordi hans topniveau kan få ham til toppen.

Spiller #18: Omar ‘Hitux’ Jahouh

Placering på ranglisten: 68
Hold: Free Agent
Bedste WL-record: 38-2
Bedste månedlig placering: 87
Seedet: Nej 

Med flere top 100 placeringer i FUT Champions, har Hitux gennem sin online performance gjort sig fortjent til en plads i FUT Live. Det er endda blevet til top 100 månedligt og præstationer på et kontinuerligt højt niveau. Det bliver spændende at se, om han kan slå til, når gamemode er FUT, for han har haft svært ved at leve op til online præstationerne, når han har siddet til diverse offline turneringer. Hitux har eftersigende et rigtig godt FUT-hold, og det kan også hjælpe ham gennem de svære opgør.

Rights: Marienlyst Esport

Spiller #19: Lucas ‘Ziciao’ Krøll

Placering på ranglisten: 184
Hold: Marienlyst eSport
Bedste WL-record: 39-1
Bedste månedlig placering: 118
Seedet: Ja 

En top 16 placering er, hvad det er blevet til offline for det unge stortalent, men hvad han ikke har vist offline, har han i den grad vist i FUT Champions, hvor han stabilt ligger mellem 37 og 39 wins hver weekend, og tilmed gør han det foran mange hundrede mennesker, da han er begyndt at streame sine kampe i weekenden. Kan han komme i gang offline i Slagelse, så har han også chancen for at nå rigtig langt, og derfor er han seedet. Han har været blandt de 10 bedste danskere i FUT champions i år 2017.

Spiller #20: Jeppe ‘TheGreatDane’ Rindom

Placering på ranglisten: 23
Hold: Free Agent
Bedste WL-record: 38-2
Bedste månedlig placering: Elite 1
Seedet: Nej 

Det er ikke ofte, vi ser Jeppe Rindom til danske turneringer, men vi ved, at når han dukker op, så bør man holde øje med ham. Et par gode DM-præstationer gjorde ham bemærket, og i FIFA 16 krydrede han det hele ved at kvalificere sig til ESWC i Paris, hvor han endda endte blandt de bedste 16, hvilket er en stor præstation. Hans Weekend League blandet med store præstationer er altså grunden til, at han er udvalgt til FUT Live, og han bliver spændende at følge i Slagelse, da vi før har set et skræmmende topniveau fra ham.


Så har vi rundet de 20 første spillere, som er udvalgt til FUT Live! Er du den næste? Find ud af det i morgen!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.