Fredag aften var 26 deltagere klar til 1. kvalifikationsturnering til FUT Live som afholdes 24. august, og det blev Oliver ‘Oledet’ Ledet som gik hele vejen og tog sejren.

Der er to turneringer mere som man kan dyste i, og det er bare med at få sendt en tilmelding afsted.

Kval 2: Lørdag d. 17. august kl. 19.00 – køb billet
Kval 3: Søndag d. 18. august kl. 19.00 – køb billet

Det koster 50 kr. at deltage pr. kvalifikationsturnering, og man kan deltage i så mange man har lyst til – vinder man en turnering, vil man få refunderet billetkøb til de resterende kvalifikationer. Vinderen af hver turnering kvalificerer sig til FUT Live 2019 som afholdes i Tylstrup Esport Center lørdag d. 24. august.

Kamera og streaming er et krav! 

Som da vi afholdte FUT Live sidste gang, så vil vi i vores online kvalifikationsturneringer kræve at deltagerne streamer med kamera på under deres kampe – det sker af to grunde:

  1. Vi ønsker at skabe unikt indhold som den stigende seergruppe kan følge med i
  2. Vi ønsker at minimere muligheden for snyd ved at andre spiller for én – det SKAL være de rigtige spillere vi finder til disse attraktive turneringer

Vi kræver ikke der laves en prof. streaming udsendelse med lyd osv. men som minimum at der benyttes PlayStation Camera og så Twitch streaming direkte fra PS4 konsollen – det er lige til. Man er selvfølgelig også mere end velkommen til at lave en større produktion hvis man ønsker det. Som udgangspunkt skal kamera vise ansigt og også gerne controlleren.

Tilmelding

Tilmelding sker længere oppe og vi lukker præcis én time før turneringerne starter – altså kl. 18.00. Der vil IKKE være mulighed for at komme med ved senere tilmelding, så få nu tilmeldt jer i god tid. Alt kommunikation omkring turneringens kampe, admin henvendelser osv. kommer til at ske på vores Discord kanal – adgang kan fås her: https://discord.gg/D8W2q9a

Under registreringen skal man indskrive sit PSN og samtidig den Twitch-kanal man streamer til – vent med at tilmelde dig til der er styr på disse ting.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.