Igennem 2017 har der været afholdt 4 store turneringer på Elgiganten FIFA Tour – i Aalborg, i Fields, i Kolding, og på Fisketorvet. Disse turneringer har alle givet point til den danske FIFA-rangliste, men samtidig har der også været et leaderboard som samler op på hele touren, og dette er nu også opgjort – dette leaderboard giver også point til ranglisten.

Sæsonens helt store vinder på Touren må siges at være Lars Korreborg – ikke nok med at han tog sejren både i Aalborg og på Fisketorvet, så tog han også en flot 4. plads i Fields. Han samlede hele 3700 ranglistepoint sammen på Touren, og det giver ham en 1. plads og dermed 1500 point mere.

Der var point på højkant til top 16, men da hele 10 spillere delte 12. pladsen, så er der givet point til dem alle – dog nedsat til 100 ranglistepoint mod normalt 150 for en 9. – 16. plads.

Ranglisten er generelt helt opdateret nu efter turneringen på Fisketorvet – nye point er sat ind, og turneringer for efteråret 2015 er fjernet. Ranglisten kan ses her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.