Runde 2 af dette års Fifa Teams Challenge er netop overstået, efter endnu en uges intense kampe.

I gruppe 1 ser det ud til at de to hold der skal kæmpe om 1. og 2. pladsen er fundet. FIFA Team Kony’s slaver vandt deres kamp over FIFA Team Kolding med hele 7-1! Et enormt nederlag for Koldingenserne. Også FIFA Team Copenhagen vandt deres kamp med 7-1, over Underdogs, der i øvrigt vandt deres sidste runde med 7-1. Det tegner sig altså til at blive en meget tæt kamp i toppen af gruppe 1.

Vi har fået en snak med nogle af managerne fra to af ovenstående hold:

FIFA Team Konys Slaver v/Marc ‘FIFAHougaard’ Hougaard

I fortsætter jeres gode stime, og denne gang med en endnu større sejr end sidst. Hvordan ser du jeres chancer fremover i turneringen?

“Vi vil prøve at få en top 2 placering i gruppen, og derefter vil vi forsøge at komme så langt som muligt. Vi har en flok spillere som er i god form, og hvis alle spiller op til deres bedste bliver det en svær kamp for alle der skal op i mod os.”

FIFA Team Copenhagen v/David ‘Prozac333’ Rasmussen

Endnu engang hiver i en 7-1 sejr hjem. Kan vi så småt begynde at forvente i går efter at vinde hele turneringen?

Der er lang vej endnu, men vi går altid efter at vinde, dog kan man se nogle meget stærke hold i den anden gruppe også. Den største overraskelse for mig var den store sejr som FTF hev i land over FTM. FTM skuffede sidste år og jeg så derfor at de ville revanchere sig i år, men igen viser det også hvor stærke FTF er. Jeg tror dog på at FTM kan komme igen og gå videre fra gruppen og derefter tag en kamp af gangen og så kan alt ske.
Derudover er der pro teamet Tricked, dem forventer jeg kan gå hele vejen, især når de er det eneste pro team, alt andet ville være skuffende for dem.”

I gruppe 2 blev det nogle lidt mere tætte kampe, holdene imellem. FIFA Team Støvring slog overraskende FIFA Team Midtjylland med 5-3. Midtjyderne har altså endnu engang fået en skidt start på denne turnering. Også favoritterne fra Tricked eSports hev en sejr hjem på 6-2 over deres modstander fra Red Rockets Rømø. Sidste års vindere fra FIFA Team Fyn fortsatte også deres sejrsstime, med en 6-2 sejr og FIFA Team Sønderjylland.

Det lykkedes os også at få fat i to managers fra gruppe to:

FIFA Team Støvring v/Marcus ‘Danmar12’ Gam Kok

Anden sejr i anden kamp, og denne gang mod et af de helt store hold. Hvor svær en kamp var kampen mod FIFA Team Midtjylland?

“Vi starter rigtig skidt ud med 2 nederlag, et til “Bisgaard” imod Mads Vangsgaard og et nederlag til mig imod Nyrnz. Så fik Morten lov at spille og gjorde det godt, og efter den kamp var det sejre på stribe og et enkelt nederlag. Men alt i alt var det en tæt kamp, som vi gik indtil med forhåbninger om en uafgjort.”

FIFA Team Fyn v/Mads ‘Pitbull’ Grønmar

Denne gang blev det til en 6-2 sejr over FIFA Team Sønderjylland. Regner I med at gå ubesejrede gennem gruppespillet?

“Det er da helt sikkert målet, og det giver selvtillid med 2 så sikre sejre. Vi mangler dog stadig at spille mod de 2 andre ubesejrede teams, så det er for tidligt at snakke omkring at gå ubesejret videre.”

Det lyder altså som om, at alle holdene stadig går efter at hive en sejr hjem til deres hold.
3. runde af Fifa Teams Challenge begynder allerede i dag og kan følges lige her.

Grupperne ser dermed således ud:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.