Tidligere i dag hos FIFA Team Copenhagen, var der helt sikkert blandede følelser, da deres store profil,  Jesper ‘Pilm’ Prang, valgte at forlade holdet. Pilm har været en del af holdet siden september sidste år, og har i mellemtiden mere end fortjent, gjort sin del for en plads på holdet. Senest med en fantastisk Aarhus Open 1. plads, hvor ikke engang verdensmesteren August ‘Agge’ Rosenmeier kunne stoppe Pilm i at gå hele vejen.

Dog har FIFA Team Copenhagen tilføjet en ny mand til truppen. Nemlig tilbagevendende, Jannick ‘DaddyPower’ Larsen, som bliver holdets træner/talentspejder.

Hvorfor samarbejdet mellem FTC og Jesper skulle stoppe her, hørte vi den nu tidligere spiller på holdet om:

“Du har valgt at forlade dem, som opdagede dig på Fifa-scenen. Hvordan kan det være?”

“Jeg har været rigtig glad for at være i FTC, og er meget taknemmelig for alt holdet har givet mig. For mig synes jeg dog det var på tide at komme videre, og prøve at tage næste skridt op ad rangstigen. Deri ligger også at jeg håber at et eventuelt nyt hold, også ville havde mulighed for at give et bedre økonomisk tilbud end tilfældet var i FTC.”

“Alligevel har du helt sikker fået en masse erfaring osv. på holdet. Hvad kan du tage med fremover, fra din tid i FTC?”

“Jeg har lært ekstremt meget mens jeg har været i FTC. Der har været et super sammenhold spillerne iblandt, hvilket har været en stor faktor til turneringer blandt andet. Samtidig tror jeg at jeg er blevet mere klar over hvor det er jeg vil hen med mit FIFA spil, eksempelvis i forbindelse hvad jeg ønsker at opnå både spilmæssigt samt holdmæssigt. Udover det tror jeg der er mange ting, som man ikke kan sætte ord på, jeg klart har draget fordel af i forbindelse med mit ophold på teamet. Derfor skal der lyde et kæmpe tak til både David, Paw og Kenneth.”

“Hvad skal der så ske nu? Vil du give klubberne god tid til at komme med bud efter dig, finde noget hurtigst muligt, eller holde en længere pause fra et team?”

“Lige for tiden går og jeg tygger på forskellige tilbud, samt har dialog med nogle interessante parter. Jeg har dog ikke fart på i den forbindelse, og vil hellere bruge tid på at finde et hold og en løsning der passer til det jeg vil, i stedet for at tage det første og det bedste. Mit håb er da også at se om der kommer nogle ekstra følere ud, når nu jeg officielt er klubløs. Det eneste jeg dog tror, skræmmer interesserede er min, i FIFAmæssig forstand, høje alder, der gør jeg måske ikke bliver set som et ligeså stort talent som nogle af de andre på scenen. Personligt ved jeg dog, jeg stadig har masser af uforløst potentiale, og mange gode år i mig endnu Skulle det dog ikke lykkedes at finde noget hold/team som jeg finder interessant, vil jeg bare fortsætte med at nyde mit spil, som jeg gør for tiden, samt levere de resultater jeg ved jeg har i mig. Ellers står den nærmeste tid bare på at støtte de danske drenge til VM, samt at forsvare titlen i Aalborg”

Vi fik også fat i en snak med FIFA Team Copenhagens holdejer, David Merkistein Rasmussen, der også havde et par ord at sige om de to hovedpersoner:

“Pilm valgte desværre at forlade jer i dag. Hvilke tanker har du om dette?”

“Jamen selvfølgelig er vi kede af at miste en spiller af Pilms kaliber.. Men Pilm har spillet suverænt det sidste stykke tid og jeg tror i den sammenhæng, at Pilm ser det som en mulighed for at komme til et Pro hold. Vi kan kun takke ham for tiden hos FTC, hvor vi har været med til at udvikle ham til en super spiller. Vi ønsker ham Held og Lykke i fremtiden.”

“Hvor tror du han ender henne i verdenen?”

“Jeg tror godt han kan komme på et af de helt store hold herhjemme fx Tricked, men nu ved jeg ikke hvordan de kigger på markedet, men en dygtigt spiller står helt ledig nu, så må de bare hoppe til.”

“I fik også hentet et nyt medlem til truppen, dog ikke en spiller. Hvad forventer I af ham?”

“Ja Jannick er sulten igen, så det bliver super at få ham igang igen. Det ser jeg meget frem til! Han vil fremover hjælpe vores FIFA trup med en hel masse ting og at vi tager sådan en position i brug hos FTC, viser også hvor meget vi stadig satser på FIFA! Vi har jo vist at FTC har videresendt 2 stjerner i FIFA, her taler jeg først om Lars ‘Primeturbo’ Korreborg og nu Pilm! Vores mål bliver fra nu af, at få skubbet mindst en spiller mere i samme retning! Og det skal ske ved hjælp af Jannick.. Det er hans arbejde på holdet nu.”

“Betyder dette at I skal ud og finde en erstatning til Pilm?”

“Ja, det gør det Så alle som læser dette, vi holder meget øje med en ny spiller som skal træde ind på vores hold! Vi holder snart en online turnering på vores side, så der kan alle deltage gratis og vise hvad de kan. Så kan det være at vi for øje på et nyt talent.”

Det bliver spændende at følge med i om FIFA Team Copenhagen finder en erstatning til Pilm med hjælp fra nye Jannick Larsen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.