FIFA Team Copenhagen har i dag lavet en markant udskiftning på holdet. Ud er gået Vuk ‘Messikrkic‘ Rajovic, som har mistet lysten til FIFA. I stedet for ham kommer Jesper ‘Pilm Prang ind som det næste store navn på FIFA scenen. Med flere online sejre, en slutspilsplads til DM og også skal til Aarhus for at deltage i ESWC-kvallen, som giver en plads til den store turnering i Paris. Derudover har han også præsteret på et meget højt niveau i FTCs egne turneringer, hvor han ligger nr. 1 på ranglisten og dermed over holdets egen stjerne Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg.

Selv var hovedpersonen glad for at være en del af FIFA Team Copenhagen:

Jeg forventer at udvikle mig i endnu højere grad end tidligere. og samtidig blive en vigtig brik i et af Danmarks bedste og mest aktive teams. På denne måde kan jeg udvikle mig mere kontinuerligt ved at spille mod nogle af dk’s bedste, samt at udveksle viden med sine holdkammerater.” fortalte Pilm kort efter skiftet.

Dermed kommer Pilm til at spille med kompetente og erfarne spillere som førnævnte Primeturbo, men også den tidligere danmarksmester Parampreet ‘Paro‘ Singh. Med sig har han også en meget engageret manager i David ‘Prozac‘ Merkistein, som var yderst tilfreds med at få en spiller ind, som han på sigt forventer kan konkurrere med toppen af dansk FIFA

Nu er Vuk netop stoppet, og han er en spiller med en flot baggrund i FIFA, men jeg tror bestemt, at vi har fundet en værdig afløser i Pilm. Jeg ser Pilm som en fremtidig topspiller. Han gør sig allerede godt bemærket både online og offline ved fx DM, og kan vi få slebet denne diamant, kan der være store ting i vente. Jeg ser store muligheder i ham!” lød det fra en meget forhåbningsfuld David Merkistein.

Vil du have chancen for at sætte FIFA Team Copenhagens nye spiller på plads ved næste offline event, så deltag i aftens ESWC-kvalifikation og snup pladsen til den danske ESWC i Aarhus, hvor Pilm allerede har snuppet en plads.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.