Vi forsætter allerede i dag med vores optakt til CULT Cola Aalborg Open, som skal spilles i Friis Shopping Center og er med en præmiesum på i alt over 12.000 kr. Lyder dette interessant, vil der forsat kunne købes billet på nedenstående link. Her skal man dog være hurtig, da der er begrænset antal billetter tilbage til de 2 start tider.

Køb billet til turneringen her

I dag går vi så videre fra boblerne, som vi kiggede på tidligere, og skal i gang med at kigge på favoritterne, nemlig seedningerne. Vi starter i dag ud med at kigge på seed 13-15, og forsætter selvfølgelig resten af ugen med de resterende seedninger.

Følgende 3 spillere er seedet mellem 13-15:

Paw ’Wap’ Bertelsen – FIFA Team Copenhagen:

Paw har efterhånden fået etableret sig på Fifa scenen, og er en de fleste kender. Han er uden tvivl en spiller der skal snakkes om, når der tales om favoritter og har flere gange hevet turneringssejre hjem online, senest i FTC Cult turnering. Han har dog tit manglet det sidste offline, specielt til de store turneringer og er derfor også ”kun” at finde blandt seed 13-15.

”Hvad forventer du af dig selv til Aalborg Open? ”

”Jeg forventer at klare mig igennem de 2 første gruppespil, selvom jeg tror det bliver svært. Derefter vil jeg tage en kamp af gangen. Men håber på at ende blandt de sidste 8. ”

”Hvordan har du tænkt dig at forberede dig til turneringen? ”

”Jeg skal spille en masse FIFA dagene op til og dagen før spiller jeg noget offline med min gode ven Clus, for at få vænnet mig til offline gameplayed. ”

”Hvordan har du det med at der endnu engang er 2 gruppespil, men at der denne gang kun går 1 videre fra nr. 2? ”

”Det gør det selvfølgelig lidt sværere at nå slutspillet, da der ikke er råd til fejltagelser i 2. gruppespil. Men det ændre ikke på det store fra min side af, da jeg forventer at komme igennem de 2. gruppespil. ”

Paws bud på top 3:

“Jeg forventer at se Agge, Lars og Lasse blandt de sidste 4, medmindre de skulle rende ind i hinanden tidligt i turneringen.”

CULT Cola logo 150 mg. energy cola

Marcus Gam ’Kok’ – FIFA Team Midtjylland:

Kok har, trods sin unge alder, allerede leveret gode resultater på Fifa scenen. Dette har også resulteret i at mange hold har været interesseret i ham, hvor han senest valgte at forlade Clan eSpuma til fordel for FIFA Team Midtjylland. Han var også med i vores artikel-serie ”De unge håb”, hvor han var blandt 5 af de største talenter på den danske Fifa scene.

”Hvad forventer du af dig selv til Aalborg Open? ”

”Jeg forventer at jeg når videre fra gruppen, hvis der er 2 gruppespil forventer jeg at nå videre fra dem begge, og så helst nappe en enkelt sejr i knockout, derefter tager jeg det bare som det kommer. ”

”Hvordan har du tænkt dig at forberede dig til turneringen? ”

”Altså jeg har spillet meget her på det seneste, hvor jeg spiller om penge, da jeg spiller mere seriøst når der er noget på højkant. Men dagene op til, bliver med druk og afslapning da der er sidste skoledag. ”

”Hvordan kommer du til at gribe kampene an til turneringen? ”

“Jeg vil gerne have meget boldbesiddelse, så jeg lige kan se min modstander an. Som kampen skrider længere frem, håber jeg på jeg kan få parkeret nogle kampe hjem, da jeg har fået øvet med noget 5 mands forsvar.”

Koks top 3 ser således ud:

1. Thorsen
2. Noerlen
3. Mads Strack

Kenneth ’Bankeren’ Bank – FIFA Team Copenhagen:

Kenneth er begyndt at vise mere og mere til diverse turneringer og er efterhånden næsten at finde i slutspillet hver eneste gang. Til Aarhus Open mødte han op fuld af selvtillid efter en top 4 placering til de midtjyske mesterskaber, dette resulterede da også i en meget flot indsats i Aarhus, hvor han røg ud til vinderen, og daværende holdkammerat Jesper ’Pilm’ Prang på straffespark. Denne gang har optakten dog været mere afslappet, som du kan læse her:

”Hvad forventer du af dig selv til Aalborg Open? ”

”Jeg synes personligt at Fifa 15 på offline scenen har været et godt år, hvor jeg som minimum er kommet i top 16 ved samtlige turneringer jeg har deltaget i. Dette afspejler selvfølgelig også mit forventnings niveau. Men en plads i slutspillet må her være mit overordnede mål. ”

”Hvordan har du tænkt dig at forberede dig til turneringen? ”

”Forberedelserne kommer til at være mildes talt elendige, da turneringen ligger i starten af eksamensperioden. Jeg har dog en forhåbning om at jeg kan ride videre på den gode offline stime. ”

”Hvem forventer du i top 3? ”

“Den er godt nok svær. Hvis jeg skulle sætte pengene på 3 mulige kandidater så skulle det nok være Lasse Bækkelund, Lars Korreborg og Jesper Prang. De 2 førstnævnte har vist sig at være super stærke, Jesper Prang er regerende mester, og han har virkelig udviklet sig til at være en klassespiller. Så hvorfor skulle han ikke kunne vinde igen?”

Så er vi færdige med at kigge på de første favoritter til turneringen. Kig med i morgen, hvor vi forsætter optakten, og kigger nærmere på seed 10-12.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.