Turneringen afvikles onsdag d. 26/11 kl. 18.30 – 22.30

Tryk på puljerne for at se kampprogrammet. Kampene spilles i korrekte rækkefølge (2 ad gangen i gruppespillet) og umiddelbart lige efter hinanden.

Alle deltagere bedes være klar her på siden senest kl. 18.18 på onsdag, og den primære dialog vil foregå i chatten ude til højre (nederst på mobil). Er du forhindret i at deltage, skal du skrive det hurtigst muligt til turnering@sports-gaming.dk sådan andre kan få muligheden for at deltage. Udeblives det uden afbud senest onsdag kl. 17.30, vil der være karantæne ift. vores turneringer herinde de næste 3 måneder. Står jeres PSN også forkert i ovenstående gruppeoversigt, så bedes I også skrive det hurtigst muligt.

Resultater:

Spilleren der er på hjemmebane, har ansvaret for at tilføje modstanderen samt invitere til kamp. Spilleren der står på udebane står for at indsende resultatet efter kampen via kontaktformularen nedenfor!

[contact-form-7 id=”6046″ title=”FUT Resultat”]

Turneringsafvikling

Deltagerne skal inden første kamp, have tilføjet de øvrige modstandere, som man er kommet i gruppe med, som PSN venner.

Kampene spilles ved at deltageren der spiller på hjemmebane inviterer modstanderen til en venskabskamp.

Kan du ikke finde din modstander, så kontakt modstanderen på chatten før admins kontaktes

Afbrudt kamp

Det er ikke tilladt at afbryde forbindelsen i en kamp. Hvis der opstår fejl, starter man spillet op igen og spiller de resterende minutter. Når tiden er løbet ud, gælder målene fra begge kampe. Dokumenteres det, at forbindelsen bevidst er afbrudt, kan det medføre udelukkelse fra turneringen og fremtidige turneringer.

Nøl:

Det er ikke tilladt bevidst at trække tiden. Skulle det ske, skal anklageren sørge for at kunne dokumentere det, f.eks. ved hjælp af video.

Placering:

Ved pointlighed gælder samlet målscorer, derefter flest scorede mål. Ellers lodtrækning. Top 2 går videre til slutspillet.

Udeblivelse:

Er modstanderen ikke mødt op inden 5 minutter efter kamptidspunktet, skriver man en besked til modstanderen i chatten. Er der derefter intet svar, skal udeblivelsen rapporteres på turnering@sports-gaming.dk.

 

Der vil være 1-2 admins til stede på chatten under hele turneringen, og de beslutninger som tages, bedes respekteres 100%. Ved dårlig forbindelse og tvivlsspørgsmål, kan det være aktuelt at tage beslutninger på et tyndt grundlag, men pga. tidspres kan dette blive nødvendigt.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.