Vi afholdte i går aftes Sports-Gaming.dk’s første FUT-turnering til dato, og det blev en kæmpe succes! Temaet var ”Det Danske Landshold”, og samtlige hold, der blev spillet med, var af rent danske spillere. Der var i alt 40 tilmeldte deltagere, der kæmpede på livet løs om de fede præmier.

Hele turneringen var præget af rigtig god stemning, men der blev også scoret ekstremt mange mål, idet FUT har et højere tempo end de almindelige spil-dele. Dette gav mange intense kampe, nogle endda med over 10 mål. Den mest målrige kamp i gårsdagens turnering sluttede 10-2!

Der var rigtig godt fremmøde, også blandt rigtig gode offline-spillere som eks. Marcus Gam ’Cock’, Mads ’Bisgaard’ Christensen og Mads ’NyrnZ’ Nyrnberg. Mens to af spillerne, nemlig ’Cock’ og ’NyrnZ’ nåede hele vejen til semifinalerne, sluttede turneringen dog lidt tidligt for Bisgaard. Han røg nemlig i 1/8-finalen til en af turneringens overraskelser, Carl Emil ’carly1231’ Bro Lindblad. Førnævnte nåede nemlig hele vejen til semifinalen, sammen med de to første og Mohamad ’iGarethBale_’ Al-Bacha.

Semifinalerne var præget af stor spænding. Al-Bacha, topscoreren i turneringen med 40 mål i alt over 7 kampe, endte da også med at vinde semifinalen 5-2 over ’carly1231’. Den anden semifinale stod så mellem to mere etablerede spillere, og her endte ’NyrnZ’ med at trække sig sejrrigt ud med en tæt 3-2 sejr. Da 3. pladsen skulle afgøres, valgte ’Cock’ at trække sig pga. “en fiber i baglåret”, hvilket gav ’carly1231’ en skrivebordssejr på 3-0, samt 3. pladsen.

Finalen stod så mellem Nyrnberg og Al-Bacha. Dette var igen en utroligt tæt kamp, men topscoreren endte også med at vinde, dog først på Golden Goal. Det var en meget tæt kamp, der først blev afgjort i kampens døende minutter, men Al-Bacha viste sin klasse og endte med at vinde 3-2. Han kan derfor stå som vinder af SG’s første FUT-turnering nogensinde, mens ’NyrnZ’ må stå tilbage med en flot 2. plads. Hele slutspillet kan ses under artiklen.

Næste turnering af samme slags her på siden kommer til at foregå allerede på onsdag, hvor der vil være samme tema. Hvad synes I, der skal gøres med FUT-turneringer fremover? Giv jeres besyv med i kommentarerne!

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.