Mandag aften var 14 deltagere meldt til Hidden In Plain Sight, som Fifa Team Copenhagens turnering blev kaldt. De kæmpede alle om en pæn t-shirt til en værdi af 300 kroner, og det var absolut ikke dårlige spillere, der var mødt op. FIFA Team Copenhagens egen Lars ‘PrimeTurbo‘ Korreborg var den største favorit til at vinde turneringen, men også Peter ‘KongMoelgaard‘ Mølgård, fra FIFA Team Fyn, var mødt op, ligesom FIFA Team Nyborgs Paw ‘Wap‘ Bertelsen kunne findes til turneringen, som blev spillet på Playstation 4 og havde frit holdvalg.

Allerede i gruppespillet var der dog tegn på, at der kunne komme en overraskelse eller to. PrimeTurbo lagde ud med at tabe til MDJ1997, men fik alligevel tilkæmpet sig førstepladsen, mens KongMoelgaard måtte nøjes med 2. pladsen efter Claes ‘FTN_CH66DK‘ Hansen. I Waps gruppe, blev samtlige modstandere sat på plads af Jesper ‘Pilm‘ Prang, som endte på 1. pladsen med 9 point, efterfulgt af Wap, der gik videre med 3 point, fordi han havde den bedste målscore.

For at finde den næste overraskelse, skulle vi helt frem til semifinalen, hvor Pilm vandt med hele 6-2 over PrimeTurbo, som i kvartfinalen havde sendt KongMoelgaard ud med 4-0. I den anden semifinale skulle Wap og Frederik ‘Gemmer‘ Kristiansen op mod hinanden, og det blev til en sejr på 3-1 til Gemmer, som dermed var klar til finalen. Gemmer så dog ikke ud til at kunne stille meget op mod Pilm, der vandt 5-2 og dermed tog de 16 point til ranglisten, mens han samtidig kan se frem til at få en ny t-shirt. Gemmer måtte nøjes med 9 point. Vi tog en snak med sejrherren, og det var en tilfreds, men også lidt overrasket vinder, som sagde følgende efter finalen:

Jeg havde ikke regne med at vinde, da jeg egentlig troede, at PrimeTurbo ville løbe med den, men da jeg slog ham i semifinalen, begyndte jeg lige så stille at tro på det. Jeg ramte dagen, men jeg tror også det er et niveau, som jeg sagtens kan vise over en længere periode. Generelt bliver jeg undervurderet, fordi jeg tidligere kun har spillet Xbox, og derfor ikke har været så involveret i det danske FIFA community, så på den måde har jeg været under radaren, hvilket jeg tror er en fordel.

Dermed kravlede Pilm op på 2.pladsen på ranglisten, hvor August ‘Agge‘ Rosenmeier, med brugernavnet Lillepeteredderkop, stadig indtager førstepladsen med kun to point ned til Pilm. Christian ‘Chanaka‘ Bruun har også 16 point, mens 4. pladsen nu er Lasse ‘LasseBaekkelund‘ Bækkelund med 11 point.

 

Dansk FIFA Liga havde også gang i turneringerne mandag aften, hvor temaet var Champions League på både Playstation 3 og Playstation 4. På Playstation 3 var der, som altid, stor interesse for turneringen, mens der ikke var det store fremmøde på Playstation 4, hvor flertallet havde søgt mod Fifa Team Copenhagens turnering.. Der var dog stadig en stor spiller at finde på DFLs turnering på PS4, og det var Rexiboy fra FIFA Team Fyn, der havde fået tildelt Manchester United som hold, hvilket ikke så ud til at være en stor ulempe for ham. Han endte nemlig med at gå hele vejen og vinde 2-1 over Ennyzor, der spillede med Leverkusen.

På PS3, blev det til endnu en finale, hvor Leverkusen var deltager. Denne gang blev holdet styret af ThomasJensen3456, som slog Maxx266019 ud i semifinalen. Den sidste plads i finalen blev snuppet af P-BJ10, som spillede med Arsenal, og havde slået Imnotu101 ud, før han var klar til at møde ThomasJensen3456. Det blev til en finalesejr på 3-2 til P-BJ10, som vi helt sikkert kommer til at høre mere om når DFLs Superliga for alvor bliver skudt i gang.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.