Selvom Paw ‘Wap‘ Bertelsen ikke ramte sit sande niveau til Aalborg Open, var det dog ikke en dag kun med skuffelser. Han kunne nemlig trække i en ny trøje og have æren af at repræsentere FIFA Team Copenhagen, som i søndags hentede ham til holdet. Han bliver dermed 6. spiller i truppen, der bl.a. tæller Parampreet ‘Paro‘ Singh, Christian ‘Chanaka‘ Bruun og Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg, som vandt sølv til Aalborg Open. Manager David ‘Prozac‘ Rasmussen var yderst tilfreds med at få tilknyttet sin nye spiller:

Vi ved, at Paw spiller rigtig godt og med tanke på de spillere, vi har i forvejen, så er jeg sikker på, at Paw kan få løftet sit spil til et endnu højere niveau. Så tror jeg på, at han kan kæmpe med de allerbedste spillere i Danmark”, udtalte manageren, inden hovedpersonen selv kiggede på sin fremtid hos FIFA Team Copenhagen:

Mine forventninger hos FIFA Team Copenhagen er at blive en bedre spiller, og det tror jeg bestemt, at der er mulighed for, da de har dygtige og erfarne spillere, som man kan lære af. Derudover håber jeg selvfølgelig på at hive nogle titler hjem til teamet både offline og online. FIFA Team Copenhagen var klart min 1. prioritet og er det hold, som jeg har villet være en del af, siden jeg begyndte at spille mere seriøst. Jeg kender en del fra teamet og kommer godt ud af det med dem. De er det mest aktivet team lige pt.”

Paw ‘Wap‘ Bertelsen har tidligere tørnet ud for FIFA Team Nyborg, som ikke længere eksisterer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.