Efter mere end et halvandet år i FIFA-truppen forlader Wahed ‘The-Kid’ Obayd nu Tricked eSport. Vi har fået kommentarer fra både hovedpersonen selv og hans coach gennem tiden i organisationen, Kent Brylle.

Det var en meget emotionel Wahed ‘The-Kid’ Obayd, som vi her til aften interviewede omkring afskeden med Tricked eSport, der har været FIFA-spillerens hjem siden februar måned sidste år.

Inden da fangede vi dog hans coach gennem tiden i organisationen, Kent Brylle. Han kom med følgende statement:

Efter 1½ år med Wahed i truppen har vi taget en fælles beslutning om at gå hver til sit. Wahed har betydet enormt meget for den succes, vi har haft gennem FIFA 18 og har med sin erfaring og høje niveau været en vigtig faktor i Tricked gennem hele sin periode. Det har derfor været en fornøjelse at arbejde sammen med Wahed, og vi ønsker ham held og lykke i fremtiden.

For Wahed Obayds eget vedkommende var det bestemt heller ikke en nem beslutning at tage.

Da beslutning fra min side blev taget, og jeg valgte at ringe Morten op, var jeg rigtig ked af at tage den her samtale med Morten. Når det så er sagt, så har jeg sådan en god relation til menneskerne bag tricked samt for stor respekt til klubben til at pisse dem op og ned af ryggen,” lyder det fra hovedpersonen, der samtidig også fortæller, at han ved siden af FIFA-karrieren har været inde i en meget svær periode i sit liv.

Jeg har været igennem et rigtig svært og hårdt år. Jeg mistede min svigermor, en måned efter jeg blev gift. Og så blev jeg også far til en dejlig prinsesse, men som døjede med en lille sygdom, som tog meget energi af mig. Det har gjort tiden til FIFA meget begrænset. Men Tricked har ALTID støttet mig, ikke lagt pres på mig samt givet mig en enorm frihed til at undlade at dukke op til nogle store turneringer. Det har altid været en drøm at spille for Tricked, og jeg er taknemlig for at have fået muligheden!” siger han rørende og uddyber til sidst med årsagen til afskeden.

For at komme tilbage til, hvad jeg mente med, at jeg ikke gad pisse dem op og ned af ryggen, så mente jeg, at jeg blev nødt til at trække mig for klubbens- og deres ambitioners skyld. Vi var på nogle forskellige stadier.

Jeg har rigtig mange minder med Tricked, som jeg vil huske. Specielt turen til Paris og kvalifikationen til ESWC samt dagene i Paris, hvor Kent sad personligt og coachede i hver Weekend League kamp var rigtig fedt, og han er en dedikeret herre. Jeg tager alt med mig videre fra mit ophold. Jeg har udviklet mig meget mentalt og har lært at være rolig i de mest pressede og stresset situationer,” afslutter Wahed Obayd Tricked-snakken med at fortælle og kigger til sidst i snakken fremad mod de mange muligheder, der venter forude.

Billedet indeholder sandsynligvis: 4 personer, folk, der sidderDen her svære tid er heldigvis ovre for mig, og jeg er topmotiveret igen! Det skal lige siges, at Morten og jeg blev enig helt tilbage i starten af august, så der er sket meget siden, og jeg har fundet mig selv igen og er klar til at konkurrere mod toppen af poppen i Danmark og forhåbentlig internationalt.

Jeg er åben over for alle tilbud. Det er utrolig vigtigt for mig at tilslutte mig til en klub, der har min ryg, som Tricked havde til enhver tid! En superligaklub vil også bestemt vække min interesse,” lyder de positive ord fra The-Kid, som der naturligvis skal lyde en kæmpe respekt til for at gå gennem den svære periode. Vi lader hovedpersonen selv runde interviewet af med en takkegestus:

Jeg vil slutte af med at takke Morten for den bedste chef, som han har været samt den mest dedikerede manager Kent! Held og lykke til drengene Hjort og Essser!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.