Den tidligere Hobro-spiller Mathias Bech Andersen har nu skrevet under på en aftale med Tricked eSport, hvor han går hen og bliver organisationens fjerde FIFA-spiller.

Efter afskeden med både Joe ‘JoeFromDenmark’ Nørregård og Alexander ‘Mr_Lillelys’ Laustrup røbede FIFA-manager i Tricked eSport, Kent Brylle, for omtrent en uge siden, at man snart kunne forvente at se en ny tilføjelse til truppen.

Den tilføjelse blev så annonceret søndag aften, hvor Mathias Bech Andersen blev præsenteret af organisationen.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, smiler, står

Den tidligere Hobro IK-repræsentant stod inden da uden kontrakt, men efter to flotte sæsoner, hvor den blot 17-årige eSuperliga-profil fik vist sit især flotte offensive spil frem, lå det i kortene, at en klub eller organisation inden længe ville få fingrene i ham.

Om signingen udtaler Kent Brylle blandt andet følgende til organisationens hjemmeside:

Jeg er meget glad for at kunne annoncere signingen af Bech så tidligt her i sommeren. Han har været vores primære signing-mål lige siden den første sæson af eSuperligaen sluttede, og da vi fik chancen for at sikre en aftale med sådan en talentfuld spiller, blev vi nødt til at tage den,” mens han siger således om Bechs match med de øvrige FIFA-udøvere i Tricked:

Jeg tror på, at Bech vil passe perfekt ind på holdet med sin personlighed, relationer til de øvrige spillere på holdet såvel som sine ambitioner med FIFA, hvilket giver os den perfekte trup for den kommende sæson.

Bech selv har naturligvis også sat ord på sit skifte:

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, folk på scenen og folk, der sidder

Jeg besluttede mig for at skifte til Tricked, eftersom det er en af de største eSport-organisationer i Danmark. Organisationen har haft to verdensmestre i deres historie, hvilket viser, hvor ambitiøse de er.

International succes er også, hvad Bech håber på at kunne opnå hos Tricked.

Mine forventninger til den kommende sæson er at opnå kvalifikation til en international turnering, imens vi forhåbentlig kan skaffe en topplacering i eSuperligaen.

Det er dermed en meget ung og fremtidssikret trup, som Tricked eSport løber rundt med i form af Mikkel ‘LordHjorth’ Bach, Alen ‘Arrow’ Barakovic, Jacob ‘Esser’ Esholm og ikke mindst holdets nye mand Bech.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.