Den danske dominans i Audi Cup i løbet af hele kvalifikationen, blev der så sandelig også fulgt op på til den første af to turneringer i denne weekend i Köln. Her var der i går aftes lagt op til 2 mod 2 turnering, der først endte med at være færdigspillet efter 12 timer.

Det var ikke noget vi klagede over herhjemme i Danmark, eftersom at samtlige danske teams var klar fra start af og gik videre fra deres grupper. De fleste af dem måtte til gengæld se sig slået hen ad vejen til finalen, men ikke alle. Vi havde nemlig minimum én dansker på tre af de fire hold.

Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg og Daniel ‘Barnewitz’ Barnewitz som spillede under deres holds navn ‘Copenhagen Wolves’. Mohamad ‘Mo’ Al-Bacha og Wahed ‘The-kid’ Obayd som gik under det humoristiske navn ‘Crazy Arabs’, og sidst men ikke mindst Lasse ‘Kongen’ Bækkelund og Diego ‘Crazy_Fat_Gamer’ Campagnani, der kaldte sig selv for ‘Team no name’.

Vi har taget en snak med den ene af de to vindere, nemlig Mohamad Al-Bacha:

“Stor sejr for jer og resten af det danske community. Var det en fed følelse at gå hen og vinde det hele med din makker Wahed?”

“Det var rigtig lækkert. Vi spillede i ca. 12 timer, og vi gad ikke gå hjem med en lidt lav placering. Vi sagde til os selv, at vi ikke var nået så langt for sjov, og at vi skulle fuldende en fremragende dag med en sejr i 2v2. Ja – en meget lækker følelse, og håber på endnu flere.”

“Kørte I bare forbi alle modstandere eller havde I til tider problemer?”

“Der er ingen kampe der er lette til sådan en turnering. Vi kørte roligt igennem gruppespillet, og 1/32 dels finalerne, mødte vi Steven Van der Vorst, der blev nummer 3 til VM 2014, og en af hans venner. En meget tæt kamp men vi ender med at vinde 2-1 efter en intens kamp. I kvartfinalen møder vi nogle tyskere der var udemærket, men de snød ved at trykke på start, da vi havde en friløber. Der blev diskuteret, men vi endte med at spille to kampe i stedet for én, men vi endte med at vinde 5-2 samlet. I semien møder vi vores danske mestre, Barnewitz og Lars, her vinder vi 2-0 efter de får rødt efter små 29-30 minutters spil. I finalen møder vi Lasse og Diego, som ender i straffe, men vi endte med at vinde, hvilket var meget tilfredsstillende.”

“Vil Wahed være en poteintel spiller at spille med til fremtidige 2v2 turneringer som 2v2 DM?”

“Muligvis. Det tror jeg sagtens kunne være aktuelt.”

“Desværre blev det ikke til den store succes i dag til 1v1 turneringen, da du ikke fik samlet nok point i gruppen. Har Audi Cup været tilfredstillende for dig generelt?”

“Ja, meget. Jeg var meget uheldig. Jeg var med i samtlige kampe. Der var blandt andet en kamp hvor jeg fører 1-0 til 90. og så scorer han på hovedstød, der koster mig pladsen videre. Men alt i alt meget tilfredsstillende, dog skal det siges at setuppet har været en katastrofe.”

 

I morgen kan I høre alt om den store hovedturnering, hvor danskerne igen dominerede på høj plan.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.