Netop nu deltager en god række spillere fra den danske FIFA scene i SteelHeads 16 LAN’s FIFA-turnering, og i blandt dem er Mohamad Al-Bacha, som er mødt op i en Tricked eSport trøje. Han har nemlig skrevet under på en kontrakt med Tricked, der gælder fra og med i dag.

Den første store overraskelse til SteelHeads 16 LAN’s FIFA-turnering, er allerede opstået, eftersom at den kommende FIWC-deltager, Mohamad Al-Bacha, er mødt op i en Tricked eSport trøje. Mange havde rygtet ham til holdet, men alligevel bliver der nok rynket på et par pander ved turneringen.

Læs her interview med Trickeds manager, Kent ‘TalentKent’ Brylle

Al-Bacha bliver FIFA-holdets fjerde spiller, og kan se frem til at spille sammen med Jesper ‘Pilm’ Prang, Claes ‘KegleKongen’ Hansen og svenske Simon ‘Erikzzon’ Eriksson fremover.

Vi var på forskud med denne signing og fik forleden et par kommentarer fra Al-Bacha omkring hans kommende ophold hos Tricked eSport:

“Jeg glæder mig utrolig meget til at komme igang med at spille for Danmarks største hold. Det har altid været mit mål at blive en del af den største danske FIFA organisation siden jeg startede med at spille FIFA, og nu kan jeg endelig se på det mål blive indfriet.  Jeg var glad for min tid hos ECVisualize, hvor jeg havde det godt med både mine holdkammerater og træner, men jeg ser frem til min tid hos Tricked, hvor jeg kommer til at få fuld støtte fra en manager, som kan være der til alle turneringer, fremfor min gamle træner, som naturligvis ikke kunne dukke op alle gange, da han bor i Holland.” – Sagde Al-Bacha, der derefter blev spurgt ind til sine nye holdkammerater:

“Vi har et meget stærkt hold nu, hvor ingen af os skiller sig ud fra hinanden. Vi har en vinder af CULT Cola Aarhus Open, en Svensk mester, en Vice 2v2 Danmarksmester og en 2v2 Danmarksmester. Jeg har et meget godt forhold til mine holdkammerater, som jeg kender i forvejen og snakker godt med.”

Om under en måned deltager Al-Bacha til FIWC også kendt som VM i FIFA, hvor ham og August 'Agge' Rosenmeier skal forsøge at vinde VM-pokalen hjem til Danmark.

Om under en måned deltager Al-Bacha til FIWC også kendt som VM i FIFA, hvor ham og August ‘Agge’ Rosenmeier skal forsøge at vinde VM-pokalen hjem til Danmark.

Til sidst spurgte vi Al-Bacha, om han ville komme til at savne sine nu tidligere holdkammerater, og om det kunne have en effekt på ham, at hans coach til FIWC, Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf, nu ikke længere var på samme hold længere:

“Det gør ingen forskel for Wahed og jeg, at vi ikke spiller i samme T-Shirt til turneringer mere. Så længe vores sammenspil fungerer, så vil vi fortsat stille op til turneringer sammen. Hvad angår Hassan og mig, så har vi et meget godt venskab, og jeg ved at han altid vil være der for mig og give 100% af sin støtte, på trods af at vi teknisk set jo er “rivaler” nu. Hassan slog mig ud til Pricerunner Cup så jeg håber at vi mødes til en af de kommende 1v1 turneringer, sådan at jeg endelig kan få min revanche, men inden da, har vi dog en meget stor opgave til FIWC, hvor vi forhåbenligt kan skabe et godt resultat sammen.”

– Sluttede den nye Tricked-signing af med at fortælle.

 

Får Mohamad Al-Bacha succes i Tricked eSport, og var det den rette signing som Tricked har lavet?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *