“Det her er, hvad eSport handler om! Følelser, intensitet, øjeblikke som disse! Bagud 3-1 i 88. minut, og øjeblikket efter scorer Mohamad Al-Bacha til 3-3. Med det mål vandt han på reglen om udebanemål og sluttede en intens finale af med at kunne kalde sig verdensmester, snuppe over 100.000 kroner til sig selv, mens han kan glæde sig til at skulle deltage i Ballon d’Or. Stort tillykke Bacha! Du fortjener det!”

– Således skrev Tricked eSports FIFA-manager, Kent ‘TalentKent’ Brylle, på Facebook en times tid efter Mohamad Al-Bachas ufattelige comeback. Det var uden tvivl en stolt træner, der oplevede sit livs drømmescenarie i New York natten til onsdag.

Nu er der til gengæld gået et halvandet døgn siden den fantastiske finale, og spørgsmålet er så, om den begejstrede Tricked-managers arme stadigvæk er hævet højt oppe i vejret:

“Jeg har det stadig fantastisk. Det er endnu ikke gået helt op for mig, trods min sprint ned mod scenen, da kampen blev fløjtet af. Jeg er simpelthen så imponeret over den måde, Al-Bacha er gået til opgaven. Selvom alt fokus ligger på ham, viser han stadig overskud og selv i en umulig situation kommer han ud som vinder. Samtidig udviste han denne overskud i snakken med medierne og tacklede altså også den opgave på bedste vis.”

Sidste år var Kent med som coach for sin spiller, Lasse 'Kongen' Bækkelund. Her blev det desværre til et exit allerede i gruppespillet.

Sidste år var Kent med som coach for sin spiller, Lasse ‘Kongen’ Bækkelund. Her blev det desværre til et exit allerede i gruppespillet.

Brylle havde selvfølgelig taget turen over Atlanten for at både følge sin spiller tæt, men også for at hjælpe Sports-Gaming redaktionen med FIWC-dækningen. Derfor var det naturligvis heldigt, at Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf, kunne træde ind som coach, i følge Brylle:

“Min rolle har været lidt mere tilbagetrukket denne gang, da Al-Bacha og Hassan har haft fuldkommen styr på det. Jeg har været i kontakt med drengene næsten hver dag den seneste halvanden måned og har givet mine ideer, men det er Hassan der fortjener det ekstra klap på skulderen da han har varetager sin opgave perfekt. Derfor er jeg også meget taknemlig for Hassan, og han fortjener en masse ros.”

Hvad der skal til for at Al-Bacha fastholder de fremragende takter, havde Brylle også et godt bud på:

“Al-Bacha skal bevare fokus, fastholde sulten og udvise respekt for sine modstandere, ligesom til FIWC. Hvis han fortsætter de takter, så er der nogen, som kan løbe ind i en snitter herhjemme. Dette giver helt sikkert et stort selvtillidsboost og det er et bevis på, at hvis han rammer niveau, så vinder han også.”

I morgen er der Copenhagen Games, og Brylle sluttede snakken af med at fortælle os om, hvor forberedt Tricked-mandskabet egentlig var forud for turneringen:

“Forberedelsen er måske ikke helt optimal, da Al-Bacha har været på konstant den sidste uge og endda også har haft opgaver i dag. Han skal nyde succesen, tage imod de mange skulderklap og så formå at flytte fokus på den næste opgave. Jeg bliver ikke skuffet hvis ikke han vinder i morgen. Han har arbejdet hårdt hele ugen, og alle har brug for hvile. Når det er sagt, så forventer jeg at se Afro, Pilm og Al-Bacha i en top 3, hvis bracket tillader det. Boblere er Zimme, Xit, Dingo, Claes og Anders Dammand som også vil være at finde helt fremme. Vi har en meget stærk trup, som kun holder niveau hvis vi fortsætter med at arbejde hårdt, så FIWC må aldrig være en hvilepude.”

 

Efterhånden kan vi så småt begynde at runde årets verdensmesterskab af, men dette vil selvfølgelig være en turnering som Kent og co. samt resten af den danske FIFA-scene næppe vil glemme. Igen næste år, vil vi være sikret dansk deltagelse, da Al-Bacha ved at vinde, automatisk er kvalificeret til næste års verdensmesterskab, hvor det tredje FIWC-trofæ til Danmark skal jagtes, der dermed ville gøre, at vi er den nation, som har vundet trofæet flest gange.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.