August ‘Agge’ Rosenmeier er nu selv kommet med en forklaring til sin afsked med Hashtag United.

Det kom som en stor overraskelse for de fleste, da det torsdag aften kom ud, at August ‘Agge’ Rosenmeier og Ivan ‘Boras’ Lapanje nu ikke længere er en del af Hashtag Uniteds FIFA-afdeling, eftersom de valgte ikke at forlænge deres kontrakter.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, skærmKort efter nyhedens udbrud fik vi indsamlet en kommentar fra danskerens manager Kristoffer Smedstrup, og nu har hovedpersonen selv også udtalt sig om situationen via. et længere opslag på hans Facebookside.

Som hans manager også udtalte, skyldtes det i allerhøjeste grad, at Hashtag United ønsker at skifte strategien, hvilket ville få den betydning, at Agge og Boras skulle flytte permanent til England, såfremt de ønskede at gå 110 procent ind i Spencer Owens projekt.

Der var muligheder for potentielt at blive i Hashtag og bo i Danmark, men der synes jeg ikke personligt, at jeg ville udstråle 110 procent dedikation og tillid til projektet Spencer har gang i – altså at projektet ville blive halvhjertet,” skriver Agge dog i sit opslag.

Årsagen til valget at blive i Danmark samt naturligvis at forlade projektet kommer den danske FIFA-stjerne til at forklare meget mere om i en kommende video, meddeler han desuden.

Du kan læse hele opslaget her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.