Tricked-coach: Jeg har Danmarks bedste trup at arbejde med

0
1162
På lørdag går det hele løs i Aarhus, når landets bedste FIFA-spillere kommer til Danmarks andenstørste by, for at deltage i CULT Cola Aarhus Open. Storholdet, Tricked eSport, gæster naturligvis også turneringen, og Tricked-coachen havde som altid store forventninger til sine drenge.

Sidste års CULT Cola Aarhus Open blev vundet af Jesper ‘Pilm’ Prang, der dengang spillede for FIFA Team Copenhagen. Igen i år vil Pilm naturligvis være tilstede, men denne gang som Tricked eSport-repræsentant sammen med hans nuværende holdkammerater, Claes ‘KegleKongen’ Hansen, Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf, Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha og ikke mindst deres coach, Kent ‘TalentKent’ Brylle.

Med den line-up er der selvfølgelig god grund til, at forventningerne til Trickeds unge trup er skyhøje. Du kan læse interviews med hver af deres spillere her og her.

Men hvor høje forventninger har coach, Kent Brylle, så til sine spillere? Det hørte vi ham om:

Claes Hansen blev vinderen af Sommerbold E-Sport 2016.
Claes Hansen blev vinderen af Sommerbold E-Sport 2016.

“Jeg forventer selvfølgelig, at vi har en mand, der går hele vejen. Selvom der lurer en endnu vigtigere turnering i Power Lan lidt senere på måneden, skal vi ikke afskrive Aarhus Open, og derfor sigter vi også højt. Feltet er efterhånden stort og konkurrencen er hård, så det kræver, at man rammer topformen, hvis der skal vindes,” fortalte Brylle og snakkede videre om sin trup, hvor han bl.a. kom ind på Sommerbold-vinderen, Claes Hansen:

“Jeg har Danmarks bedste trup at arbejde med, så jeg er helt sikker på, at vi går ud og præsterer på højeste niveau. Når vi går 100 procent ind til opgaven, så ender vi som regel ud med rigtig gode resultater, og det ville være lækkert at vinde vores anden CULT-titel i år. Som du selv nævner i spørgsmålet, har Claes været rigtig god den sidste periode og har virkelig levet op til det niveau, jeg forventer fra ham. Han har i hele 2016 præsteret på et højt niveau, og jeg tror på, at han også bliver en stor gevinst i fremtiden. Drengene har holdt en velfortjent sommerferie efter en fænomenal afslutning til de to store turneringer inden ferien, og nu begynder det hårde arbejde igen for at fortsætte den stime.”

Og det har i det hele taget været et fantastisk år, hvis man supporter Tricked eSport.

Jesper Prang vandt sammen med Marcus Jørgensen Coolshop 2v2.
Jesper Prang vandt sammen med Marcus Jørgensen Coolshop 2v2.

Her er det nemlig blevet til blandt andet en Sommerbold E-Sport-sejr, CULT Cola Aalborg Open-sejr, Coolshop 2v2-sejr og sidst men ikke mindst, et verdensmesterskab.

Som der blev nævnt i starten, var sidste års vinder af CULT Cola Aarhus Open, Jesper Prang, der nu drager til turneringen på lørdag i en Tricked-trøje. Kent Brylle havde følgende at sige, da vi spurgte ham om Pilms chance for at generobre titlen:

“De er bestemt tilstede. Pilm viste ved den sidste turnering, at han har et højt niveau og er blandt de bedste i Danmark, da han vandt Coolshop sammen med Marcus. Nu skal han ud og præstere på egen hånd, og det har han heldigvis formået før. Når han rammer topniveauet, så er der så meget kontrol over hans spil, at modstanderen ikke får mange chancer for at komme ind i kampen. Det kræver en toppræstation, men det er jeg også overbevist om, at han kan levere.”

En anden mand, som har haft en fremadgående 2016, må siges at være Hassan Al-Saraf, og ham havde Brylle også sine forventninger om:

Hassan Al-Saraf under et interview med TV2 forud for Sommerbold E-Sport-finalen.
Hassan Al-Saraf under et interview med TV2 forud for Sommerbold E-Sport-finalen.

“Ligesom med resten af holdet, tror jeg også, at Hassan kan få gang i spillet op til turneringen. Han leverede nogle stærke præstationer sidst han var i Aarhus (sommerbold, red), og det giver ham et godt udgangspunkt for den sidste periode med FIFA 16. Jeg spår også ham til at have en god turnering,” lød det fra Tricked-coachen, der til sidst skulle pege på en mulig top 3:

“Jeg har svært ved at sætte en top 3 til disse turneringer, da det simpelthen er så tæt, og det er efterhånden længe siden vi har set den samme mand i en finale to gange i træk. Bacha, Dingo, Claes, Hassan, Hjorth, Pilm, Marcus Jørgensen og Magnus Larsen kunne jeg alle se ende i en top 3, og så har jeg sikkert glemt en enkelt eller to.”

Vi glæder os som altid til en forhåbentligt hæsblæsende turnering på lørdag, hvor Tricked eSport skal forsøge at hive deres anden CULT Cola-titel i træk hjem samtidigt med, at Pilm skal på jagt efter at generobre sidste års titel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here