DM i FIFA 14 nærmer sig, og vi er nu nået til de 3 personer, som vi tror kommer til at klare sig bedst til årets største event.
Navnet er Anders ‘MrSuit’ Bollerup, og med det navn følger en masse erfaring og en del titler.
Anders spiller til dagligt for holdet Tricked Esport, men han har også en fortid på FIFA Team Midtjylland.
Blandt Anders’ største resultater kan nævnes en 4. plads til DM 2010, 2. plads til FIWC Danmark 2012, 2. plads til Copenhagen Games 2014, men også sejrene til Net Party Fyn 2013. Hans seneste bedrift var dog i sommers, da Anders formåede at kvalificere sig til FIFA Interactive World Cup i Rio og spille sig til en plads blandt de 20 bedste FIFA spillere i verden. Anders ligger nummer 2 på Sports-Gamings danske rangliste.

Vi har taget en snak med Anders om hans forventninger til dette års DM. Vil du læse om vores seed nummer 4, så kan du gøre det lige her.

Hvad forventer du af dig selv til DM?

– “Jeg har forventninger om at gøre det bedre end jeg plejer. Har tit floppet helt til DM og det skal helst ikk ske i år. Men har ingen forventninger om podiet.”

Hvordan har du tænkt dig at forberede dig til turneringen?

Forbereder mig ved at spille så meget som muligt, da mit spil ofte falder lidt til jorden over en meget fifa – fri sommerferie. Så spiller jeg ellers med i de turneringer jeg kan for at træne lidt mentalt fokus.”

Hvad er dit bud på en top 3 – og hvorfor lige dem?

Tror Agge kan nå rigtig langt i år igen. Han får nok lov til at side rigtig comfortabelt igen i år under hele turneringen, og så er han jo også en af de eneste der har kunnet træne på xbox – one. Hvis han ikke vinder er det vel lidt pinligt.  Hans værste konkurrenter ser jeg i Lasse Bækkelund og Lars Korreborg som altid har et højt niveau.”

Hvem tror du overrasker i år?

Tror jeg selv kan overraske men ellers har jeg et godt øje til ham Claes og så selvfølgelig kong mølgaard med hans ny-opfundne superdefensiv.”

Tror du også på, at Anders kan overraske? Så kan du gå ind på Unibet og oddse på ham. Han giver i øjeblikket odds 7.50 gange igen!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.