Bækkelund til DBU TourNu er tiden så kommet til at dække vores 4. seedede spiller, nemlig Lasse ’Kongen’ Bækkelund. Hans evner med en controller i hånden rækker langt, og han har da også ved efterhånden rigtig mange lejligheder vist store prøver på sit talent. Dette har også resulteret i flere turneringssejre, mange af dem for ganske nylig. For at læse om en af de største danske FIFA-spillere gennem tiden, så se gårsdagens artikel om Adel Daher.

Ud over at stå som vinder af Aalborg Open sidste år, har ’Kongen’ også opnået en 2. plads til Exclu Management-turneringen. Desuden vandt han også den nyligt overståede DBU VM Tour, samt en masse online-titler. Ved siden af alt dette spiller han også under FIFA Team Midtjylland.

Hvad forventer du af dig selv til DM?

– I år forventer jeg mig ikke rigtig noget. Jeg er ikke kommet videre fra 2. gruppespil de seneste 3 år, så det må være mit mål fra i år. Kommer jeg til Knock-Out fasen, så kan jeg overraske.

Hvordan har du tænkt dig at forberede dig før turneringen?

– Jeg skal spille lidt Xbox 1 med nogle af drengene i den her uge, og ellers så tror jeg bare det er et par øl, som skal tage det værste af nervøsiteten.

Bud på top 3 – hvorfor lige dem?
– 1. Agge. August er den bedste FIFA spiller i verden, derfor vinder han også DM, så simpelt er det.

2. MrSuit. Anders er en af de klogeste FIFA spillere i DK, og tænker mere over sit spil end andre. Hans erfaring i gamet skal nok få ham langt.

3. Primeturbo. Lars’ niveau er meget konstant og derfor tror jeg han kommer langt.

Hvem tror du overrasker i år?

– Jeg tror og håber på at Mølgård, Claes, Corell eller Philip-LW overrasker i år. Ellers kunne jeg da godt tænke mig at overraske selv!

Hvis du tror på at Lasse ’Kongen’ Bækkelund kan nå længere end Knock-Out fasen i år, og måske helt i finalen, kan du oddse på ham som vinder til odds 12 via Unibet!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.