Vi forsætter i dag med det danske Fifa community’s meninger om dette års Fifa udgivelse. Sidst var det Copenhagen Wolves spilleren Lars ’Primeturbo’ Korreborg som kom med sit syn på spillet og i dag har vi så fanget Tricked eSports spillende manager, Kent ’TalentKent’ Brylle, som vil fortælle lidt om det han finder positivt og negativt ved Fifa 15.

Til tider har Kent, ligesom mange af os andre, været utrolig frustreret over dette års udgave af Fifa. Dette har dog også ført til et par pauser fra Fifa i løbet af året, men som alle os andre, er det begrænset hvor længe man kan lade det ligge og det ender derfor alligevel med at man kommer tilbage til spillet. Dette sker selvfølgelig både for hyggen omkring turneringerne og i communitiet generelt, men selvfølgelig også for konkurrencedelen.

Kent Brylles syn på dette års Fifa udgave:

Hvad er det første du tænker, når du kigger på dette års udgave af FIFA?

Jeg tænker på et spil fyldt med kedelige fejl og målmænd, der på ingen måde er så realistiske, som EA lovede os brugere inden udgivelsen. Du kan lunte forbi keeperen er 1 mod 1 situationer og du er 100% sikker på at score, hvis du kan få bolden til at dykke mod målet. På den anden side har man dog bygget grundstenen til et spil, der sagtens kan blive godt. Der har været mange fine forbedringer i spillet og hvis man fokuserer på at fixe fejl før man arbejder med noget nyt, så kan det blive rigtig spændende fremadrettet.”

Har overgangen fra FIFA 14 til 15 været positiv eller negativ ifølge dig?

”For mig selv har det været en fin overgang, selvom FIFA 14 lå langt bedre til mig. Jeg havde utrolig svært ved at omstille mig til FIFA 15 de første måneder, da jeg aldrig har været typen, som blot holdt R2 i bund og så sprintede afsted. Derfor brugte jeg mange måneder på at finde min måde at lykkes på i dette spil. Da jeg endelig fandt nogle måder at gribe det an på, blev det dog meget fint. Forskellen på FIFA 14 og FIFA 15 er i hvert fald enorm.”

Hvilke positive ting har EA fået med i deres spil i år?

”Du har mange flere strenge at spille på i dette spil. I FIFA 14 var den sikre vej til sejr at køre på indlæg, mens man i dette spil kan spille på så mange forskellige måder. Der er gode muligheder på indlæg, der er gode muligheder på kontra og du kan ligeledes fokusere på at have bolden og dominere kampe. Det har man også set i de store turneringer. Og så har de jo endnu en gang gjort det godt med grafikken.”

Hvilke ting har været en negativ oplevelse ved spillet i år?

”Keeperne helt sikkert! Når man på forhånd lover, at der kommer forbedringer med keeperne og endda specifikt kommer med 1mod1-situationerne som eksempel, så holder det simpelthen ikke, at målmanden kan se på idiotisk ud hver gang man løber forbi ham. Han ligner jo nærmest en mand, der på grund af forstærket tyngdekraft, ikke kan løfte fødderne fra jorden. Og når de på bløde, høje langskud lægger sig ned på jorden, fristes man jo til at give penge for at komme af med spillet. Det er helt sikkert den dårligste oplevelse, jeg har haft med dette spil.”

Hvilke ting synes du at EA skal få lavet/rettet til Fifa 16?

Jeg håber, at EA har fokuseret mere på at rette fejl fra FIFA 15, før de begyndte at kigge på nye features til spillet. Målmændene skal som sagt have en større justering og derudover håber jeg, at man gør det mindre effektivt at pace. Og så håber jeg, at EA graver lidt flere finter frem til det nye spil, da det altid er sjovt at sidde og eksperimentere med disse.”

Og til sidst skal vi lige have en bedømmelse af FIFA 15 i følge dig på en skala fra 1-10.

”Trods de mange negative ord, er jeg ikke mega skuffet over FIFA 15. Der er nogle graverende fejl, som virkelig kan ødelægge ens oplevelse, men heldigvis er der også mange ting, som gør det værd at spille. Så et lille 7-tal må det blive til. Jeg har trods alt fået brugt en del tid på spillet alligevel.”

Følg med på siden, hvor vi helt sikkert vil få fat i flere meninger om spillet fra communitiet!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.