Vi kunne tidligere i dag fortælle at Tricked Esport alligevel er kvalificeret til FIFA eClub World Cup i London, og vi har nu fanget FIFA manager Kent Brylle til en hurtig snak omkring den forløsende melding fra EA.

Hvad betyder det for jer at I nu skal med til FIFA eClub World Cup?
“Det betyder alt! Det er en af de ting vi har brugt lang tid på at gøre klar til hele året. Drengene har kæmpet og knoklet mod nogle af verdens bedste hold som PSG og Werder Bremen for at få chancen, så at Esser og Mikkel i sidste ende får lov at deltage i eClub World Cup er helt fantastisk!”

Hvilken følelsesmæssig rutschetur har det været de sidste par uger?
“Det har været vildt underligt og hvis man har set min række af tweets fra den aften, så er det nemt at se hvor meget det ramte mig og også de andre spillere. Vi er dog heldige som hold at have folk i organisationen, der vil gøre alt for at vi har det godt, så der har været arbejdet på højtryk med at nå ud til de rette folk, for allerede tirsdag aften var vi i besiddelse af beviser på, at noget var galt i kampen mod Valencia. Da vi fik beskeden i går var det dog en helt fantastisk følelse. Vi ønsker at vores spillere har det godt og får kæmpe oplevelser ud af deres karriere hos os, og det er vi glade for at kunne give dem.”

Kan I bruge denne proces til noget, eller har det bare være “støj” som kan hæmme spillet?
“Selvfølgelig kan vi bruge det til noget. Det viser at EA og FIFA lytter til de forskellige hold og kigger de beviser igennem som kommer. Der har ingen tvivl været i denne situation, så det beroliger mig i forhold til fremtidens FIFA.”

Hvad er jeres forventninger til turneringen i London?
“Når man vinder sin gruppe foran hold som PSG, Excelsior og specielt Werder Bremen som i mine øjne er det næstbedste hold i verden, så skal forventningerne også være derefter. Vi kommer ikke bare for at være blandt de 16 bedste hold, for jeg føler, at niveauet er til meget mere. Dermed ikke sagt at forventningen er en sejr, for det ville være at stramme den med den modstand, vi møder dernede, men vi håber meget på at kunne presse favoritterne. Jeg har kunne sidde og se på de to drenge i kvalifikationen at niveauet er der hos de bedste. Blandt andet så jeg gennem ugen Esser slår spillere som MegaBit Daxe og Sterrenstatus, mens Mikkel gjorde hvad han plejede og ødelagde stort set alt på sin vej, så hvis vi kan ramme vores topniveau, kan det blive rigtig sjovt”

Held og lykke til danskerne i London!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.