Aftenens turnering i ESWC Denmark – Powered by Cult Cola,  foregik på PS3, hvor nogle måske ville kunne frygte for deltagerantallet, men rent faktisk var tallet meget pænt, og hele 24 mand var mødt op på den efterhånden lidt ”gamle” PS3. Men det ser ud til, at der stadig er liv i den aldrende PS3, og FIFA folket er villige til at dyste en masse på den også.

Aftenens turnering var ikke helt præget af lige så store navne som der deltog i mandags, men wap96 og Paro var igen at finde på deltagerlisten som nok måtte siges at være forhåndsfavoritterne denne aften.
Begge de to forhåndsfavoritter gik også videre suverænt fra gruppespillet. Til gengæld stod det noget mere tæt til i nogle af de andre grupper – fx i gruppe 2, hvor Emil1005 endte med at ryge ud på 6 point, selvom det også blev det antal point, der blev det, der skulle til for videre avancement, men i denne omgang trak Kenneth-dk1 og FORLANISLEGEND det længste strå og gik videre på målscorer.

Nogle vanvittige resultater skulle vente sig i slutspillet, hvor Wap96 bankede sin modstander Zako med hele 7-0, og kenneth-dk1 sendte Jupirervej hjem med et nederlag på hele 9-1.

Massidrengen bevægede sig også stille og roligt, men målrettet igennem turneringen, og stod i semifinalen overfor den tidligere Danmarksmester Paro som Massidrengen endte med at slå 4-2. Wap96 som havde kørt cruise-control igennem hele turneringen, tog endnu en skalp, og vandt sikkert 4-1 over FORLANISLEGEND, der ellers havde en 6-0 sejr med i bagagen fra kampen forinden.

Det er nu afgjort, at det bliver Wap96 og Massidrengen, der bliver de næste to som får muligheden for at kvalificere sig til den store ESWC finale som foregår i Aarhus på Cults hovedkvarter lørdag d. 4/10. Tillykke til dem begge!

Wap96 vandt i øvrigt ekstremt overbevisende over Massidrengen i kampen om at blive seedet – hele 6-1 blev det til.

Vi takker af herfra på Sports-Gamings vegne, og glæder os til, at vi forhåbentlig ses til næste kvalifikationsturnering som kører på søndag kl. 19.00, og som afvikles på Playstation 4.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.