Tricked eSport-coach Kent Brylle ser ingen grund til, at Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach ikke skulle kunne gentage sidste års bedrift til Copenhagen Games.

Med blot to uger til Copenhagen Games, begynder nedtællingen nu for alvor. I den anledning har vi taget en snak med Tricked eSport-coach Kent Brylle, der ser frem til at se alle sine spillere i offline-aktion for første gang i lang tid.

Læs mere om turneringen og find billetter her

Jeg glæder mig helt sikkert. Det er efterhånden ikke mange turneringer, vi har herhjemme på grund af nogle underlige omstændigheder, så det gælder om at værdsætte de turneringer, der kommer. Copenhagen Games er altid sjovt, selv om de aldrig prioriterer FIFA særlig højt. Der kommer dog altid stærke udenlandske spillere, og det ser også ud til at være tilfældet i år, så det bliver en rigtig hård turnering. Eventet ligger dog 14 dage, før det går løs i Manchester, så derfor tror jeg, at en del spillere har et lidt andet fokus, og det er også fuld forståeligt, for der ligger en vigtigere opgave der,” indleder Kent Brylle samtalen med at fortælle.

Sidste års vinder af Copenhagen Games blev Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach. I år skal ranglistens nummer 1 så repræsentere Tricked eSport, og Kent Brylle har derfor store forventninger til holdets seneste ankomst.

Mikkel har helt sikkert niveauet til at vinde igen, og jeg er også overbevist om, at han kommer langt,” lyder de forventningsfulde ord fra Tricked-coachen, der dog samtidig erkender, at der ligger vigtigere ting og venter på den anden side af turneringen:

“Men som sagt, så ligger der en vigtigere opgave 14 dage efter, hvor det er afgørende, at man er helt klar. Målet for i år er, at Mikkel skal tage det næste skridt og lægge på internationalt, så det er det vigtigste. Der er dog stadig tid til at blive klar til den turnering, så Copenhagen Games er stadig noget, vi går efter. Vi ved dog, at det er en svær turnering på grund af det høje niveau, men chancerne er der helt sikkert.

For resten af truppen har Kent Brylle desuden også en stor tiltro til, at de kan levere varen på langfredag i Bella Center Copenhagen.

Det ser rigtig fint ud på mange punkter. Mikkels kvalifikationsmåned var helt forrygende, og han fortsætter konstant med at lægge på sit spil, så det ser rigtig godt ud. Essers udvikling er opadgående, og hvis han kan overføre sit niveau fra hans online turneringer, så ser det godt ud. Der mangler dog stadig noget erfaring og noget ro, men det kommer. Vi taler trods alt om en spiller, der endnu ikke har rundet et år som competitiv spiller, og han har allerede vist flere prøver på sit potentiale. Wahed har vi lige forlænget med, så det er selvfølgelig klart, at der er en stor tro på, at han kan levere endnu flere gode ting, og netop til Copenhagen Games har jeg en tro på, at han kan gå ind og levere en toppræstation,” fortæller han.

Som dagens hovedperson nævnte tidligere, er konkurrence særdeles hård til denne turneringen. Her er hans umiddelbare favoritter til sejren:

Der er rigtig mange, som kan løbe med en sejr til turneringen. Mikkel, Fredberg, Arrow og PrimeTurbo, hvis han er i spillehumør, ser jeg som de største favoritter, for de er oftest med helt fremme. Fatih, Dingo og Afro må man heller ikke se bort fra, hvis de rammer niveau. I forhold til overraskelser, så har jeg set JK (Jakob Kristensen, red.) spille en del FUT på det seneste, heriblandt kvalifikationen til Waoo Ligaen, og hvis han kan overføre det niveau til offline H2H, så har han gode muligheder for at komme rigtig langt. Han har haft et rigtig fint år indtil videre. Ellers kan Anders ‘Hansi’ Hansen fra Creative Gaming også komme langt, hvis han rammer niveau. Han er rigtig talentfuld og har en rigtig skarp offensiv, når spillet flyder. Der er en stor talentmasse herhjemme pt., som gør det rigtig godt, så rigtig mange kan overraske.

Vi siger tak til Kent Brylle for snakken og ser frem til at følge ham og hans mandskab den 30. marts, når præmier til en samlet værdi af 15.000 kroner skal uddeles.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.