Kærlighedshistorien mellem vores egen skribent, samt Tricked eSport spiller, Lasse ´Kongen´ Bækkelund, og Gfinity vil aldrig ende.

For 5. gang har ´Gfinity Kongen´ som vi måske skulle kalde ham, vundet en turnering på siden. 5 sejre er en fantastisk milepæl, og samtidigt med at han får testet sine evner af på den internationale scene af, er det også ved at blive til mange penge ´bare´ for at tilmelde sig for 200 kroner om året. De kontanter har han i hvert fald for længst fået tilbage.

Vi har taget endnu en snak med Lasse Bækkelund:

“Det er nu din 5. Gfinity sejr, og du har tjent godt og vel to PS4´ere hjem på at spille online turneringer på siden. Hvor begejstret er du over den tanke?”

“Det er lidt af en milepæl for mig, at have vundet turneringen 5 gange. Det er altid godt med lidt ekstra lommepenge, men selve prestigen i sejrene synes jeg vægter ligeså højt.”

“Til SG Awards formåede du at blive ´Årets online spiller´. Er dette en titel du går stærkt efter igen?”

“Jeg er startet endnu stærkere ud i 2015 end jeg gjorde i 2014, så jeg synes helt bestemt, at det ser godt ud. Der er væsentlig flere online turneringer end jeg havde drømt om, og det er jo bare super fedt!”

“Og til sidst vil vi gerne lige høre om du oven på de mange gode præstationer på Gfinity, går endnu mere efter at kvalificere dig til VM i München?”

“Det gør jeg helt sikkert! Det er dog svært, at sidde og skifte mellem ps3 og ps4, for at spille VM kval og dernæst gfinity, men jeg prøver, og jeg håber at alt lykkes!”

Lad os håbe på, at Lasse kan få overført sit gode spil fra Gfinity på PS4 til VM Kvalifikation på PS3, så vi på den måde får endnu en til dansker til VM i Fifa.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.