For to dage gav Unibet FIFA folket mulighed for at oddse op til DM i FIFA. Med August ‘Agge‘ i spidsen som den ultimative favorit, til odds 1.15, er billedet klart – Agge er den kommende danmarksmester. Som nummer 2 var Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg til odds 6.00, mens Anders ‘MrSuit‘ Bollerup var alene som nummer 3 med 7.50 gange pengene igen.

Der er dog sket noget yderst bemærkelsesværdigt i dag. Som det kan ses i denne artikel lå Jacob ‘Kragefucz‘ Kragelund blandt de nederste og med mulighed for 40 gange pengene igen. Det blev senere justeret til odds 15, efter at have revurderet listen, men i skrivende stund er oddset nu faldet til 7.50 og nede på linje med MrSuit. De næste på listen er folk som Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund, der ligger på odds 10, mens den tidligere DM-sølvvinder, Mathias ‘Iver‘ Iversen, ligger på 15 sammen med Adel ‘Drogba‘ Daher, som er tidligere nordisk mester.

Det lader altså til, at troen på Kragefucz er så stor, at mange ser ham som udfordrer til titlen som Danmarksmester, men ifølge ham selv er det uforstående, at oddset er faldet så meget:

Det kan kun være et resultat af, at mine venner har en stor tiltro til mig! Det er dog ren utopi, hvis man tror, at mit niveau står mål til de meget lave odds. Jeg har da chancen for at nå meget langt, men det er slet ikke noget, jeg forventer. Hvis jeg rammer dagen, så kan det godt være en mulighed, men målet er at komme videre fra det 2. gruppespil.”

Kragefucz var dagens hovedperson i vores artikelserie op til DM, hvor vi forventer, at han ender i top 8. Den kan du læse her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.