Med DM i Fifa 14 lige rundt om hjørnet, er det nu blevet tid til at man kan veksle sine spareskillinger til et større beløb hvis man rammer rigtigt på oddset.

Vi har allerede kigget på dem vi har seedet 11-15 og i dag også nr. 10, men der vil være mulighed for at spille på hele 20 forskellige spillere igennem Unibet. Med sølle odds 1,15 anses August ‘Agge’ Rosenmeier som kæmpe favorit til at tage titlen – et kæmpe pres på verdensmesterens skuldre. Med Xbox One som konsolvalget, vil kampen om 1. pladsen være mere åben end længe da ganske få har erfaring med netop denne konsol – og måske også med Next Gen generelt.

Sports-Gaming.dk har hjulpet Unibet med at vurdere de forskellige spillere, og sammen med vores rangliste har det dannet grundlagt for hvordan favoritterne er rangeret ift. hinanden. Spillernes niveau ændres dog hele tiden, og en spiller som Jacob Kragelund, der i weekenden vandt en af turneringerne på Fifa Cruise, kunne være en spændende outsider, og med et nuværende odds på 40 er der virkelig penge at hente hvis han går hele vejen. Odds kan dog ændres løbende, så det handler nok om at få skudt et bet af sted inden odds ændres – dette gør sig gældende ved alle spillere.

Spil på DM ved Unibet

Vi ser frem til et spændende DM, og vi vil sørge for at dække det grundigt – både før, under og efter.

unibet

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.