Store overraskelser opstod til Aarhus Open i søndags. Mange af dem kom blandt andet fra alle de nye navne, der debuterede med deres første turnering, og alligevel formåede at være blandt de sidste. Til gengæld vil den største overraskelse som reelt være, når en person, der som bobler går hele vejen, og slår verdensmesteren, Agge i finalen. Lige netop dette gjorde Jesper ´Pilm´ Prang fra FIFA Team Copenhagen. Hans manager var utroligt begejstret, men vi tænkte, vi også lige skulle høre det fra hovedpersonen selv:

“Et kæmpe stort tillykke skal det selvfølgelig lyde. Er du så småt begyndt at få dine arme ned, og er påbegyndt din træning til Copenhagen Games?”

“Mange tak. Jeg har holdt pause fra fifa siden sejren i søndags, da jeg følte at det var på tide at få slappet af og tænkt på noget andet end spillet. Ydermere har sejren haft en helt anden påvirkning på mig mentalt end jeg havde regnet med, både generelt og i fifamæssig forstand. Jeg har meget sværere ved at forstå hvad der egentlig skete end jeg troede jeg ville have. Dog positivt ment, da jeg virkelig tror det har givet mig endnu mere mental ballast som jeg, uden tvivl, kan tage med mig videre. Mht. til træning til CPH Games, har jeg som bekendt en Xbox One, så starter træningen onsdag og spiller lidt igennem mest for at vænne mig til en smule anderledes gameplay, samt, i mine øjne, en radikalt anderledes controller som jeg ikke er alt for gode venner med. Spillemæssigt er det vel bare at fortsætte den samme struktur og stil.”

“Det er jo ingen hemmelighed at folk ser dig som en større trussel efter denne bedrift. Hvordan vil dine egne forventninger være fra og med i dag?”

“Omverdenens pres vil unægtelig være større nu end før, da det her nok har skubbet mig det sidste stykke rigtigt ind i rampelyset. For mit eget vedkommende vil det da også betyde, at jeg skal stille nogle krav til mig selv, når nu jeg ved at jeg kan blande mig med de store herhjemme hvis jeg rammer spillet og det rette spændingsniveau, hvor sidstnævnte er noget jeg især har arbejdet meget på at få fat på mere kontinuerligt. Jeg har dog ingen konkrete mål over noget jeg gerne vil opnå, men at starte med en god placering i CPH Games ville være rigtig dejligt, for også at vise sejren ikke var en enlig svale.”

“For lige at komme ind på Copenhagen Games noget mere. Hvor langt ser du dine holdkammerater komme efter de ikke havde heldet med sig i søndags, og hvor langt kommer du selv?”

“Paw skal nok komme tilbage, tror det var en svipser fra hans side, måske fordi at 5-mands forsvaret ikke er så stærkt hvis ikke man er fuldstændig skarp offensivt hver gang. Jeg tror dog han gør sit bedste for at vise til CPH games at det slet ikke er den slags præstationer man skal forvente fra ham, alle der har spillet mod ham ved også at han kan langt mere end det. En plads i slutspillet skal han ihvertfald nok få skrabet hjem. Kenneth kommer jo desværre ikke, men vil alligevel knytte en kommentar og sige at min kamp mod ham i søndags var en af de klart sværeste, hvor jeg ender med at slå ham i straffespark. Havde han taget den hjem, kunne han også havde drevet det rigtig langt! Mig selv? Et godt spørgsmål, men slutspillet må være et minimum. En top 8 ville være tilfredsstillende, men når turneringen er i gang og hvis jeg føler at spillet sidder, er det vel ikke urealistisk jeg kunne stå i en finale.”

“Og til sidst. Får vi set mere topspil fra dig i resten af 2015?”

“Det er da i hvert fald noget jeg håber og tror på. Falster var en skuffelse der skal glemmes, i Herning slog Bækkelund mig ud, og senest med en sejr synes jeg at formkurven ser ud til at pege meget skarpt opad. Det vigtigste bliver det mentale og opretholde en lyst til spillet, som jeg til tider synes det har knebet med i Fifa 15 da det, i nogle situationer, virker som et mere end almindeligt uretfærdigt spil. Men selvfølgelig vil jeg da være til alt jeg kan komme til og vise Aarhus ikke var et lucky punch.”

 

Om Pilm kan følge op på den fremragende præstation allerede her i påsken, bliver spændende at se. Husk at følg med her på siden, hvis I vil have mere optakt til det store event.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.