Tricked eSport har for nyligt mistet to spillere, nemlig Anders ‘MrSuit’ Bollerup, der holder en pause fra toppen af dansk Fifa, samt Marcus ‘ExpectSporting’ Jørgensen, der er draget på efterskole og ikke får tiden til at træne nok Fifa det kommende år. Derfor har Kent ‘TalentKent’ Brylle været hurtigt ude efter ikke bare én, men to nye forstærkninger her lige før DM.

Han har forstærket sit hold med to nye danskere, og det bliver fra og med i dag, Jesper ‘Pilm’ Prang og Claes ‘KegleKongen’ Hansen, som skal stå i Tricked-trøjen til DM i FIFA 15 sammen med Lasse ‘Kongen’ Bækkelund D. 5. september. Det er to spillere, der har forbedret sig hvert eneste år på Fifa scenen. Pilm vandt senest Aarhus Open, og Claes har hidtil vist sit gode samarbejde med Lasse Bækkelund, hvor de både har vundet en af Dan’s poolhall 2v2 turneringerne samt ikke mindst Odense Open 2v2 tidligere i august.

Vi har først spurgt Pilm om hans tanker og forventninger til sit nye hold:

“Skiftet betyder rigtig meget for mig, da jeg nu i et godt stykke tid har gået og afventet tilbud fra forskellige sider, hvor det har været meget vigtigt for mig at tage den 100% rigtige beslutning, og det synes jeg, jeg har gjort ved at vælge Tricked.pilm Jeg forventer et superfedt ophold hvor der er styr på organisationen, og alt andet omkring så jeg kun skal fokusere på at spille FIFA og intet andet. Jeg håber også at kunne hive nogle store resultater hjem, i stil med Aarhus eller Odense Open.
Første mål er vel meget passende at en Tricked spiller skal tage guldet den 5. September. En af grundene til jeg valgte Tricked var selvfølgelig også spillerne bag. Jeg snakker allerede godt med dem allesammen inden, og det bliver kun forstærket herfra uden tvivl.”

Claes havde også et par begejstrende ord at fortælle:

“Dette skifte betyder helt sikkert rigtig meget for mig, Tricked har altid været noget jeg har håbet på, og nu sker det endelig. Jeg forventer det bliver et helt fantastisk, og forhåbentlig langt ophold i Tricked. I og med det lige pt. er Danmarks bedste hold, skal man selvfølgelig forvente en masse titler til holdet, og at alle kan spille med i toppen. Dette er jeg da heller ikke i tvivl om nok skal ske med det niveau truppen besidder.

Ud over det skal der selvfølgelig også lyde en stor tak til LasseKongen’ Bækkelund, som har hjulpet rigtig meget!

Vi spurgte dem derefter om de nogensinde havde forventet at ende på et hold af Trickeds kalibre:

Pilm:

“Hvis jeg så tilbage for lidt over et år siden, og så hvilke spillere Tricked havde der, med Agge, Barne og Suit virkede det meget urealistisk. Det her spil har dog sendt mig ud i rampelyset, så jeg i takt med mine fine resultater har begyndt at kunne se at et skifte til et af de rigtige store hold var mere inde for afstand.”

Claes: 

“Tricked har som sagt altid været et af målene for Fifa karrieren, så har selvfølgelig altid håbet på det. lasse og claesDet er dog først her det sidste halve års tid jeg for alvor er begyndt at tro på det, da det først er nu her resultaterne er begyndt at komme.”

Vi har også fået en snak med holdets manager Kent Brylle:

“Jeg er meget tilfreds med at få både Claes og Pilm ind på holdet. Det er to kompetente spillere, som har udviklet sig markant i FIFA 15 og samtidig har vist rigtig gode takter det sidste halve år. De er begge med helt fremme til turneringerne. Marcus og Anders har begge repræsenteret Tricked meget fornemt, og derfor var det naturligt, at vi skulle ud og se, hvad der var muligt på det danske marked. Her var Claes og Pilm de spillere, der passede bedst ind i vores planer. Begge er meget dygtige og kan stadig udvikle sig. Jeg kan ikke komme i tanker om bedre løsninger.”

De to signings er opstået kort før DM. Hvilken præstation forventer du af dem samt resten af dit hold til DM?

“Jeg forventer, at Lasse, Claes og Pilm fortsætter deres gode takter og leverer en god præstation. De har alle tre kvaliteterne til at være med helt fremme, så det er det, vi skal sigte efter. Derudover har Lasse vundet de seneste to turneringer i Danmark, så jeg håber og tror, at han kan gå hele vejen i år. De er alle i besiddelse af en Xbox One og har derfor gode betingelser for at forberede sig.”

Trickeds FIFA Team ser dermed således ud før DM i FIFA 2015:

Kent ‘TalentKent’ Brylle (Manager)
Claes ‘KegleKongen’ Hansen
Jesper ‘Pilm‘ Prang
Lasse ‘Kongen’ Bækkelund
Lucas ‘Afro’ Wallman
Simon ‘Erikzzon’ Eriksson

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.