Han var kun blevet spået som bobler, men Jesper ´Pilm´ Prang endte alligevel med at gå hele vejen til Aarhus Open, og slog August ´Agge´ Rosenmeier i en tæt affære i finalen. Det gjorde selvfølgelig at begejstringen hos FIFA Team Copenhagen og bestemt Pilm, blev hævet til skyerne resten af dagen, og nok også i løbet af de næste par dage. Til gengæld kan de ikke fejre det for længe, før det igen går løs allerede her i påsken, denne gang til Copenhagen Games.

Manden der skal motivere disse spillere til at fortsætte de flotte takter, er holdets manager, David Merkistein Rasmussen som vi tog en snak med:

“Hej David. Først og fremmest stort tillykke med sejren til Pilm. Ovenpå denne meget store præstation – Føler hele truppen sig så klar og forberedte til Copenhagen Games?”

“Mange tak Mads. Det bliver Pilm og Wap som kommer til at repræsentere FTC til Copenhagen Games.. Og i denne forbindelse kan man sige, at Wap nok meget gerne vil have revanche fra den netop overstået Aarhus Open, hvor han ikke levede op til sine egne forventninger eller vores, men vi ved at han har talentet, så jeg kan ikke forstille mig andet, end at vi vil se en top motiveret Wap til Copenhagen Games. Pilm vandt som du selv nævnte Aarhus Open, så vi håber på at han kan gøre det igen, så truppen er bestemt klar til påskens udfordringer!”

“At vinde en turnering som Aarhus Open en uge før, gør selvfølgelig at der er mere tro på tingene, men hvordan ser forventningerne til Pilm og resten af holdet så ud til på fredag?”

“Vores forventninger bliver at både Wap og Pilm vil slutte i top 16.. Problemet er nu bare, at nu ved folk hvad Pilm er i stand til og de vil derfor være forberedte på ham, men kan Pilm spille sit eget spil og tro på sig selv, hvorfor skulle han så ikke kunne gå hen og vinde igen. 

Wap vil være sulten som tidligere nævnt, så det satser vi på kommer frem til Copenhagen Games.”

“Der kommer jo som sagt tre andre store Opens rundt om i landet, samt DM og en masse andre turneringer resten af året – Ser vi FIFA Team Copenhagen få samlet flere flotte sejre ind?”

“Jeg håber bestemt på at vi kan få flere sejre selvom vi har en lille trup i forhold til de andre teams derude.. Men alle kan nu se, at selvom truppen er lille så er det kvalitet vi besidder, og med Pilms sejr over verdensmesteren Agge, så kan alt ske! Men selvom vi ikke skulle hive flere titler hjem i år, så bliver det med sikkerhed nogle flotte placeringer!”

 

Bliver interessant at følge københavnernes præstationer på den danske Fifa scene i fremtiden. Held og lykke til dem med Copenhagen Games skal det også lyde.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.