Alle de store drenge var med, da årets Power LAN blev åbnet med en 2v2 for landets stærke FIFA-felt. Jesper ‘Pilm’ Prang og Marcus ‘MJ’ Jørgensen endte med at løbe med sejren og de kr. 6000 til deling.

Intensiteten var høj fra morgenstunden i Marienlyst, hvor alle landets bedste FIFA-spillere var mødt tidligt op til Power LAN for både at spille med i 2v2 og 1v1-turneringen. Vi startede ud med 2 mod 2, der viste sig at blive Marcus ‘MJ’ Jørgensen og Jesper ‘Pilm’ Prangs anden sejr i træk til en 2v2-turnering, eftersom de også vandt Coolshop 2v2 i Aalborg senest.

Helt uden konkurrence var de dog bestemt ikke, da godt og vel hele toppen af dansk FIFA var mødt op så tidligt, trods for, at de senere på dagen skulle dyste med i 1v1-turneringen.

Allerede i gruppespillet måtte vi sige farvel til Midnatsmysteriet FC, der vandt Elgiganten Cup Ultimative for et par måneder siden, eftersom de lige præcis ikke formåede at gå videre derfra. Team Dørgehjort bestående af de to unge drenge, Mikkel Bach og Malthe Dørge, viste til gengæld fra start deres enorme niveau frem, hvor det blev til 15 ud af 15 mulige point i gruppespillet. I 1/8-finalen blev det til en 3-1 sejr over Nothing Toulouse, og de skulle herefter op mod Wahed Obayd og Anders Dammand. Her blev det til en sejr på hele 5-2, og de skulle derfor møde deres holdkammerater, Lars Korreborg og Frederik Fredberg i semi-finalen, der netop havde vundet over Wali Kazmi og Nicklas Stensgaard. 5-1 til Team Dørghjort stod der på scoretavlen efter kampen, og de to Wicked-talenter dansede herefter videre mod finalen, hvor de for første gang i turneringen måtte bukke under.

Jesper Prang og Marcus Jørgensen løb nemlig med 1. pladsen og kr. 6000 til deling efter en 1-0 sejr, og de kunne hermed fejre deres anden 2v2 sejr i træk.

Vi tog en snak med Marcus Jørgensen efter turneringen:

“Det føles selvfølgelig pisse godt at vinde 2v2-turneringen. Med én 3. plads og to førstepladser ud af tre mulige forsøg kunne næsten ikke gøres bedre. Altså, vi har ikke trænet inden en turnering endnu, så jeg vil ikke sige vores fokus har været for stort på 2vs2 turneringen. Grunden til, at jeg ikke gik videre var i bund og grund pga. forkert holdvalg, og at jeg personligt synes jeg ikke er god nok til 1v1 offline mere. Men Jesper og jeg ville have penge med hjem, og det fik vi, så vi er helt tilfredse,” sagde han og snakkede herefter videre om den svære finalemodstander:

“Jeg synes vi brænder rigtig mange chancer i finalen, men de havde selvfølgelig også selv et par muligheder for at score. Kampen var svær, men jeg synes vi havde fin kontrol over den ligesom vi havde i Aalborg sidste turnering mod Magnus og Claes i finalen.”

Til sidst spurgte vi MJ om fremtiden i 2v2 mellem ham og Pilm, og han svarede følgende:

“Jeg håber inderligt på et 2v2 DM, da jeg ser vores chancer som rigtig store. Vores forsvar er bumstærkt, og vi supplerer hinanden rigtig godt, og jeg håber vi kan fortsætte den gode stime.”

 

Stort tillykke til de to vindere!

– Du kan læse om 1v1-turneringen, lige her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *