En bombe indenfor den danske FIFA-scene er nu sprunget, og vi kan nu præsentere den nye organisation med det klingende navn Chiefs of Copenhagen.

Manden bag den professionelle organisation er ingen ringere end verdensmesteren, 3x Danskmester og 3x Nordiskmester – August Rosenmeier.

I pressemeddelelsen siger August Rosenmeier blandt andet følgende omkring hans nye hjertebarn: ”Jeg har startet holdet fordi jeg først og fremmest gerne selv vil bestemme hvor jeg har lyst til at tage hen i verden og spille FIFA, og samtidig være bundet til nogen andre. Nu er jeg selv chef og spiller, og samtidig er jeg det med nogle mennesker jeg stoler 100 procent på, og det spiller også en stor faktor”. Vi har også talt med August, og interviewet med ham kan læses her.

Holdet har fornemme sponsorerer i ryggen der tæller Hungry.dk og det anerkendte tøjmærke Le Fix. Begge firmaer og brands, der oplever stor succes i Danmark. Det må derfor siges, at dette er et projekt, der skal tages meget seriøst af omverdenen.

Holdets manager bliver tidligere turneringsafvikler her på Sports-gaming Simon Juul Mortensen – vi har haft en lille snak med Simon om hans tanker og planer i forhold til hans nye rolle i Chiefs of Copehagen, der kan læses her.

August er selvfølgelig ikke alene i hans nye organisation, men prominente navne som Lars ’Primeturbo’ Korreborg, Daniel ’Barnewitz’ Barnewitz, der er medejer af holdet, og Mathias ”Revi” Iversen er også i truppen. Det må derfor siges at være noget af et slagkraftigt hold August Rosenmeier har fået stablet på benene, og vi har derfor også haft fat i hans holdkammerater, og hørt, hvad deres forventninger er til det nye hold og meget mere.

Det er ikke kun Simon Juul Mortensen og August Rosenmeier vi har talt med om det nye spændende projekt, men også de andre medlemmer af organisationen. Interviewet med den tidligere FIFA Team Copenhagen spiller Lars Korreborg kan læses her, derudover kan interviewet med den tidligere Tricked e-sport spiller Daniel ’Barnewitz’ Barnewitz læses her, og til sidst, men ikke mindst kan interviewet med den tidligere runner-up ved DM 2010 Mathias ’Revi’ Iversen læses her.

Dette projekt kan forhåbentlig tage den danske FIFA scene op på et endnu højere plan end man hidtil har set det, og vi ønsker August Rosenmeier, og hans kompagnoner mange gange held og lykke, og glæder os til at se, hvad de kan udrette i samarbejde med hinanden – vi håber også i tager godt imod Chiefs of Copenhagen!

Pressemeddelelsen kan i øvrigt læses her, hvor sponsorerne også giver deres besyv med, hvilke tanker og anelser de har omkring samarbejdet. Organisationens hjemmeside finder i her, og holdet har også en Facebookside som i kan kigge nærmere på her.

Vi ser frem til at følge dette nye storhold!

Link til de forskellige interviews kan findes herunder:

August ‘Agge’Rosenmeier

Simon Juul Mortensen

Daniel ‘Barnewitz’ Barnewitz

Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg

Mathias ‘Revi’ Iversen

Chiefs of Copehagens hjemmeside samt Facebookside: http://www.chiefs.dk/ https://www.facebook.com/ChiefsofCopenhagen?fref=ts

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.