Lørdag d. 15/11 var dagen hvor Danmarks bedste Old Boys FIFA spiller skulle findes på Casa Arena i Horsens. Coachers.dk var idemændene bag arrangementet som bar titlen Coachers Open – Det uofficelle FIFA-DM for Old Boys!

Turneringen var for det lidt ældre publikum, og alderskravet var minimum 35 år – noget som sorterede langt størstedelen af de danske spillere fra. Selvom der ofte er fokus på ungdommen, så er der mange ældre “legebørn” som stadig spiller på den virtuelle bane – faktisk også på et ganske fint niveau. Ja, der var brug for et par “strække ud” pauser engang imellem, men med en struktur som gav over 10 kampe til hver deltager, så var der også behov for fuld koncentration.

Se billeder fra turneringen

Fanquants.com havde sponsoreret en flot førstepræmie i form af en Playstation 4, så selvom det var hyggen der var i centrum, så var der alligevel også alvor bag i hver eneste kamp. I semfinalen stor turneringens idemand Preben Braagaard overfor Jacob Johnsen, og selvom Preben var foran 2 gange i kampen, var det alligevel Jacob der trak det længste strå i straffesparkskonkurrencen. I den anden semifinale stod Martin “Rollator Klar” Sachse overfor Michael “endoria79” Christensen, og her blev det Martin, den rutinerede VP ræv, der tog sejren.

Finalen blev en tæt affære, men det blev alligevel Jacob der kunne snuppe sejren, og dermed også den lækre Playstation 4. Derudover blev det også til et gavekort fra Hungry.dk som sponsorerede flere flotte gavekort til topplaceringerne samt puljevindere undervejs. Martin der tog 2. pladsen, fik også eg gavekort til Hungry.dk, og desuden fik han også et kursus indenfor coaching sponsoreret af Coachers.dk.

I kampen om bronzen blev det turneringens bagmand Preben der kunne løfte armene i triumf efter en forholdsvis sikker sejr.

Vi vil gerne takke deltagere, sponsorer og partnere for et rigtig god turnering – mon ikke nok vi ser sådan et koncept igen i fremtiden!

nyhedsbanner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.