Du forlader dit hold Tricked E-sport til fordel for dette nyopstartede hold med Danmarks og verdens bedste FIFAspiller samt deriblandt nogle af Danmarks bedste FIFA spillere blandt andet dig selv, hvordan kan det være?

Det gør jeg, da jeg synes det var et tilbud, der var for godt til at sige nej til. Jeg har haft det fantastisk i Tricked og jeg havde med sikkerhed fortsat, hvis jeg ikke havde fået den her mulighed. Der ligger flere ting i det – både sportsligt og økonomisk og samtidig havde jeg en mulighed for at blive medejer af en organisation.

Hvad er dine forventninger til dit nye hold?

Forventningerne er rigtig, rigtig store. Alt i Danmark skal vindes – gerne med ESWC kvallen i næste weekend som start. Derudover går vi efter at få flere deltagere end blot Agge med til FIWC, ESWC m.m.

Hvad forventer du, at i kan gøre for den danske FIFA scene?

Vi kan forhåbentligt få endnu mere hype ind omkring det, i det der nu er to store FIFA hold (os og Tricked), forudtaget at Tricked fortsat har et af Danmarks bedste FIFA-hold.

Hvad er dine egne individuelle mål nu, når du er kommet på et hold med så store navne?

Jamen jeg håber at vi alle, deriblandt mig selv, bliver bedre af at have så gode sparringspartnere. Lars og jeg havde en fantastisk optakt ved at vinde DM sammen, så mit mål er at bygge videre og vinde flere turneringer.

Hvordan vil du håndtere presset, der automatisk vil komme på dig fra omgivelserne, når du spiller på et så stjernespækket hold inden for FIFA verdenen?

Der vil altid være nerver på når man er blandt Danmarks bedste, uanset om du spiller på et hold eller ej. Nu har jeg spillet i Tricked i godt og vel et år og er blevet vant til ikke blot at spille for mig selv. Jeg ser det mere som en motivation fremfor en hæmsko.

For at vende tilbage til hovedartiklen omhandlende lanceringen af Chiefs of Copenhagen – klik her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.