Du har stået uden hold længe, men har nu endelig fået noget du kunne se dig selv i, hvordan kan det være at valget faldt på dette hold? 

Dette projekt har faktisk ligget i mine tanker i meget lang tid, men da jeg havde VM at tænke på ville jeg kun fokusere på det, og jeg havde stadig brug for at få præciseret en strategi for at dette hold kunne realiseres. Valget faldt i bund og grund på dette hold da jeg synes det er rigtig spændende at kunne være den der taget de vigtige beslutninger, men samtidig også en der spille for holdet. Dette hold bliver samtidig det første “rigtige” Prof FIFA-team i Danmark, og derfor er der KUN fokus på et spil hvorimod mange af de andre organisationer jeg kunne havde valgt, ville der være mere fokus på spil som LoL, Dota etc.

Hvad er dine forventninger til dit nye team? 

Mine forventninger til det nye team er først og fremmest og se det hele an de næste par måneder, og så skal vores spillere også fortsætte med den dominans de har haft de seneste par FIFA udgaver, og gerne lidt mere faktisk. Forventninger esportsligt er vel at vinde alt i Danmark og gerne også skandinavien. Samtidig vil vi gerne have så mange som muligt fra holdet repræsenteret til de største turneringer som FIWC, ESWC og hvad der nu ellers kan komme .

Hvad mener du, at det nye hold kan give til den danske FIFA scene og muligvis også den internationale?

Det nye hold kan måske kickstarte FIFA-Teamsne sagt på den måde at flere sponsorer i fremtiden kan se perspektiver i FIFA-konkurrence scenen, men også bare det at vi er så mange der spiller FIFA I Danmark, og når du så samtidigt har de 4 bedste spillere herhjemme på et hold kan vi også bruges til events, bookings, polterarbends eller hvad man nu føler for. På det internationale plan glæder jeg mig, vi har allerede mig selv etableret, og nu er målet at få rekrutteret disse 3 andre boys med deroppe, selvom de nu allerede er godt på vej til at blive det – så tror jeg dette hold kan få sat niveauet i Danmark op, og også hvordan folk ser på Danmark som FIFA-nation.

Nogle vil måske undre sig over, hvad dette hold kan give dig som du ikke kan få uden en organisation i ryggen da du jo har enorm kommerciel succes, og virkelig har fået gang i det man vidst godt kan kalde en karriere inden for FIFA. Hvad er din kommentar til dette?

Som sagt synes jeg det er meget sjovt at have en form for lederskab, men samtidig også den frihed at jeg kan prioritere hvilke turneringer jeg har lyst til at rejse til -( et lille eksempel). Samtidig vil jeg også gerne give disse 3 andre spillere i squaden chancen for at udvikle sig som top top spillere og det kan også bære frugt for mig i sidste ende – Jeg kunne nok godt have valgt et mere lukrativt tilbud, men jeg tænker også med FIFA hjertet her.

Hvad vil de andre gutter på holdet give dig som du ikke kan få andre steder?

Disse gutter er også mine venner i virkeligheden, og derfor er tilliden i top og det vægter jeg rigtig højt. Barnewitz, Iver og Primeturbo vil først og fremmest få forøget deres niveau, og få nogle mentale aspekter de kan bruge. Det er ihvertfald planen, at bygge videre på deres (i forvejen) rigtig store potentiale indenfor den internationale scene. Jeg er slet ikke i tvivl om vi har Skandinaviens stærkeste FIFA-Squad og derfor vil vi da gerne satse på i fremtiden at blive Verdens bedste squad, men det vil vi tage til den tid. Så det de får er naturligvis nogle muligheder i forhold til rejser og samtidig træner vi nu sammen alle 4, hvilket må siges at være udmærket sparring.

Hvad er dine mål for dit nye hold?

Vores mål og ønsker er at sætte os tungt på den danske FIFA-scene, og samtidig være repræsenteret med min. 2 spillere til alle de internationale turneringer.

For at vende tilbage til hovedartiklen omhandlende lanceringen af Chiefs of Copenhagen – klik her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.