Hvad har din idé været bag dette projekt været, og hvorfor har du valgt at starte dette hold og skifte din tidligere rolle som turneringsafvikler hos Sports-gaming ud med en rolle som manager?

August kontaktede mig allerede i sin Wolves tid, omkring mulig manager, dog blev det aldrig til noget, da han jo som bekendt forlod holdet. Jeg har længe været meget aktiv i det danske FIFA community, og derfor følte jeg at den naturlige retning, var at danne samarbejde med den absolute elite.

Hvordan har dette kunne lade sig gøre, og hvordan har det været muligt at lokke den ubestridte største spiller i verden med på dit hold August Rosenmeier? 

August og Daniel kontaktede mig, og spurgte om jeg var interesseret. Idéen var før blevet luftet, dog uden noget action, så da de spurgte sammen, sprang jeg på lige med det samme. Et møde og en bytur senere, var vi helt enige om hvad der skulle ske!

Hvad føler du at holdet kan bidrage med til FIFA scenen?

Jeg har det på samme måde, som da jeg startede på Sports-Gaming. Jeg ville have at den danske FIFA-verden skulle have et skub og et boost – bade økonomisk og aktivitetsmæssigt. Derfor er dette også et projekt, der er med til at skabe mere interesse for det. Med så store spillere og sponsorer, kan vi næsten ikke undgå at blive nævnt i medierne. Derfor føler jeg også, at vi er med til at trække flere sponsorer og økonomi til vores herlige community.

Hvad er målene med holdet helt konkret?

Der er kun ét mål. Til gengæld er det ret stort. Vi vil vinde ALLE turneringer vi deltager i. Her før vi gik officielt, er vi allerede godt i gang, med Augusts Danmarksmesterskab, samt Lars’ og Daniels 2mod2 Danmarksmesterskab.

Hvad vil dette FIFATeam kunne byde på som vi ikke har set tidligere på FIFA scenen?

Jeg tror at vi vil byde på en anden slags seriøsitet. Vi har mulighederne, netværket og chancerne for at vise hvor stort det hele kan blive, og det håber jeg andre får øjnene op for – for FIFA i Danmark fortjener at være RIGTIG stort! Dette kunne selvfølgelig ikke lade sig gøre, uden hjælp fra vores fantastiske sponorer Hungry.dk og Le Fix. Deres engagement og interesse giver os det boost vi ønsker.

Har lanceringen af det nye FIFA 15 spillet en særlig rolle i forhold til tidspunktet i har valgt at offentliggøre holdet på?
Spillet har ikke noget at gøre med det. Kontraktudløb fra Daniel, oprettelse af CVR-nummer og go fra sponsor har været den store ting i launch datoen.
For at vende tilbage til hovedartiklen omhandlende lanceringen af Chiefs of Copenhagen – klik her.
1 svar
 1. Kent Brylle
  Kent Brylle says:

  “Et møde og en bytur senere, var vi helt enige om hvad der skulle ske!”

  De bedste aftaler kommer også altid i hus på en bytur! 😉
  Det lyder som vores gamle serie 2 hold nede i Døllefjelde Musse, hvor der tit dukkede 4-5 spillere op som lige var blevet købt i byen aftenen før 😀

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.