Seedning #2 – Lars Korreborg

Der er nu kun to dage til, at det på fredag går løs i Øksnehallen, hvor FIFA turneringen til Copenhagen Games finder sted, og det betyder, at vi nu præsenterer den spiller, som vi tror kan ende i top 2. Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg har tidligere spillet Xbox 360, hvilket giver en fordel til Copenhagen Games, der bliver spillet på disse konsoller. Blandt hans største præstationer skal man netop kigge tilbage på Copenhagen Games sidste år, hvor han nåede hele vejen til finalen og tabte til August ‘Agge‘ Rosenmeier. Samme scenarie fandt sted tilbage i oktober 2013, hvor Primeturbo igen måtte nøjes med en 2.plads til ESWC kvalifikationen. Vi har taget en snak med Primeturbo om hans forventninger til dette års Copenhagen Games.

 

Hvordan synes du, at året er gået for dig indtil videre? Har du opnået de resultater, som du forventede?

ESWC kval finale var langt mere end jeg turde håbe på før Fifa året 2014. Efter jeg har fået PS4 har jeg prøvet at vinde så meget jeg kunne, men samtidig har jeg forsøgt at blive mere stabil og bedre. Og min stabilitet online er begyndt at blive rigtig god i og med, at jeg også får fin modstand fra andre PS4 spillere, så alt i alt har det været et godt år indtil videre.

Hvad er dine forventninger til CPH Games?

Jeg går altid ind til en turnering med tro på, at jeg kan vinde, men efter jeg er begyndt at spille lidt Xbox igen, så har jeg haft svært ved at vænne mig til current gen. Det virker umuligt for mig at spille med det gameplay, da jeg synes, at det nye er meget federe, men selvfølgelig forventer jeg at nå langt og forhåbentlig gå hele vejen til en ny finale, hvor jeg vinder.

Men tror du, at du måske har en fordel i forhold til mange andre, når turneringen bliver spillet på Xbox?

Det ville jeg have haft, hvis Next-Gen ikke fandtes endnu, men i og med, at Next-Gen er kommet, så mener jeg ikke, at jeg har den fordel længere. Den må vi nok ligge over på Agge, som også spiller Xbox 360

Hvad er dine forventninger til resten af årets turneringer som DM og Aalborg Open? Har du derudover også forhåbninger om at kravle længere op ad Sports-Gamings Rangliste, hvor du pt. indtager en 10.plads?

Mit mål er at vinde Aalborg Open da det er på Next-Gen, hvor jeg føler mig rigtig godt hjemme. Hvis DM bliver på Next-Gen skal jeg også minimum i Semifinalen, hvor jeg kun vil acceptere et nederlag til Danmarks 3 bedste, men jeg forventer også en DM sejr, hvis turneringen bliver på Next-Gen. Ellers forventer jeg at vinde alt, hvad jeg kan komme i nærheden af online, selvom der bliver nogle turneringer, hvor jeg bare tager et hyggehold og spiller med. Det sidste jeg forventer er at kvalificere mig til GFINITY, som er blevet udskudt, og hjælpe Danmark til at blive et endnu større Fifa land, som Anders ‘Mrsuit‘ Bollerup så flot har gjort ved at kvalificere sig til FIWC.

Har du et bud på en top 3 til Copenhagen Games?

 1. August ‘Agge‘ Rosenmeier: Det er jo ham alle vil slå, men jeg tror dog ikke, at nogen gør det.

2. Mathias ‘Iver’ Iversen. Klasse spiller, som jeg dog ikke kender så meget til, men hvis han stadig er på det normale niveau, har han alle chancer for at vinde.

3. Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg: Jeg er selv blevet meget mere stabil og har vundet rigtig meget på det seneste, så hvis jeg kan hive mig op fra min lille formnedgang, så ser jeg mig selv som ham, der kan stoppe Agge sammen med Bækkelund

 

Med disse ord kan vi helt sikkert forvente, at Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg kommer til turneringen med selvtillid og en tro på, at han kan lave et godt resultat.

Glæd jer til i morgen, hvor vi har det sidste spillerinterview. Det bliver med en mand, som alle vil slå, men sjældent bliver slået.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.