Det er lykkes danske August ‘Agge’ Rosenmeier at gå ubesejret igennem to weekender med FUT Champions.

Da han ramte 40-0 i første weekend med FUT Champions, så det overbevisende ud. Da han ramte det i anden Weekend League også, var vi hermed stensikre på, at August ‘Agge’ Rosenmeier er tilbage, hvor han hører til.

Ikke mindre end imponerende er det, at den danske FIFA-spiller, der for nyligt underskrev en kontrakt med Hashtag United, altså indtil videre har en record i FUT Champions, der lyder på 80 vundne og 0 tabte. Men kan han mon holde formen, helt indtil de vigtige kvalifikationer står på spil?

Vi har nu talt med spilleren, der først og fremmest naturligvis var meget henrykt over at gå 40-0 endnu engang.

August Rosenmeier efter en scenekamp foran flere hundrede tilskuere til ESWC i Paris.

Jeg er selvfølgelig glad for udfaldet de seneste to weekender. Det hersker der ingen tvivl om. Mit mindset og gameplan er dog ikke ændret på nogen måde, det er stadig fuld koncentration og fokus og fødderne nede på jorden,” fortæller en ydmyg August Rosenmeier, som derefter blev bedt om at sammenligne sværhedsgraden for denne Weekend League med den forrige.

Den her weekend var markant sværere end første uge. Jeg havde en del kampe, hvor jeg havde de sidste marginaler, men hvis man sammenligner med sidste år, havde jeg nok tabt nogle af de her kampe, så rent mentalt har jeg også rykket mig!

Positivt er det ikke desto mindre, at marginalerne hidtil har vist sig at være på Agges side i FIFA 18, men det er naturligvis først om et lille stykke tid, at de for alvor bliver vigtige, når Hashtag United-profilen skal forsøge at kvalificere sig til viderekvalifikationerne til VM i FIFA. Men hvordan har danskeren mon tænkt sig at holde formen indtil da?

August Rosenmeier til FUT Live #2.

Jamen det beskriver jeg egentlig meget fint i interviewet her. Jeg skal tage det helt stille og roligt. Intet har ændret sig, jeg har ikke vundet noget og jeg er i princippet ingenting endnu i år. Jeg skal bare holde fokus og arbejde stenhårdt og blive ved med at lægge på og kigge på, hvad jeg kan gøre bedre i forskellige situationer,” svarer han hertil.

I første weekend var der utrolig mange, som gik ubesejret igennem weekenden, og er Weekend League egentlig for “nemt” i år for topspillerne?

Første uge var mere overkommelig, ja. Men 40-0 vil, uanset hvordan man vender og drejer den, altid være en kæmpe udfordring, og i denne uge i skrivende stund (er der vel kun halvdelen) af dem fra sidste uge, som har ramt de 40. Matchmaking er nok blevet fixet en lille smule, men lad os nu se. Jeg tror også, det har noget at gøre med, at skill-gap i dette FIFA er større blandt andet, og den bedre FIFA-spiller oftest set vil vinde hans kampe imodsætning til sidste år,” lyder buddet fra August Rosenmeier, der hermed runder interviewet af.

Der skal lyde et stort tillykke til Agge med den flotte bedrift, og vi håber selvfølgelig, han holder formen lang tid endnu, samt at de andre danske FIFA-stjerner også vil blande sig helt i toppen ligesom de mange 39-1-records bevidner om, det kommer til at ske.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.