Daniel ‘Dingo’ Kristensen ramte i denne weekend 40-0 for første gang i FIFA 18, og det tyder med andre ord på, at han vil være at finde i toppen af FUT Champions igen i år.

I den netop overståede Weekend League lykkedes det Daniel ‘Dingo’ Kristensen at fortsætte det høje niveau fra sidste års FUT Champions og gå ubesejret igennem alle 40 kampe.

Undervejs bød weekenden på flere hårde kampe, hvor blandt andre den nye PSG eSport-profil, Johann ‘ManiiKa’ Simon, måtte se sig slået af den danske FIFA-spiller undervejs.

Det føles virkelig lækkert at have gået ubesejret igennem! Det er altid svært at tilpasse sig et helt nyt spil, så det at ramme 40-0 efter blot tre uger er virkelig vigtigt for mig. Det har dog været en afsindig hård weekend med mange svære kampe, hvor jeg bla. slog PSG’s nye signing Maniika og den kendte streamer DrJarba,” lyder det fra Dingo, der altså ser ud til at være med på toppen igen i år. Men hvordan synes han selv, niveauet er lige nu og her sammenlignet med sidste FIFA-udgave?

Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen vs Daniel ‘Dingo’ Kristensen til ESWC Danmark.

Jeg føler, at jeg har bygget endnu mere på sammenlignet med sidste år. Mit niveau, føler jeg, er en del højere i år, og jeg kan mærke, koncentrationen og erfaringen fra FIFA 17 har en stor betydning,” siger han.

Sidste år var det blot en manglende “tilmelding” og godkendelse fra Dingos side om, at han ønskede at deltage i kvalifikationen, der stoppede danskeren fra at kvalificere sig til den videregående kvalifikation til VM i FIFA. I år er sandsynligheden for, at det samme scenarie bliver tilfældet langt fra stor, og FIFA 18 kunne derfor meget vel vise sig at blive året, hvor han kommer til at dyste med i udlandet. Hovedpersonen selv, tror da også på, at overstående kan lade sig gøre.

Min motivation har aldrig nogensinde været højere end den er i år, og hvis mine præstationer kan leve op til mine forventinger, er jeg sikker på, at det her bliver en god sæson. Mine forventinger er uden tvivl at kvalificere mig til de forskellige regionals, og jeg håber, at jeg kan nå mine mål,” fortæller en motiveret og optimistisk Dingo afslutningsvis i interviewet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.