En kæmpe handel er her til aften blevet offentliggjort. Danske August ‘Agge’ Rosenmeier skifter nemlig til det engelske FIFA-team, Hashtag United, der styres af velkendte Spencer Owen.

Tassal ‘Tass’ Rushan og Mike ‘DirtyMike’ LaBelle forlader begge to Hashtag Uniteds officielle FIFA-trup, og deres forstærkninger er samtidig fundet.

Det bliver her FIFA-spiller Ryan Pessoa og danske August ‘Agge’ Rosenmeier, der bliver tilknyttet den nye lineup på Spencer Owens hold.

Holdets to nye FIFA-stjerner har desuden fået en varm velkomstbesked fra tre populære fodboldspillere – se bare her:

Selv udtaler August Rosenmeier følgende omkring sit nye skifte: “Jeg er utrolig stolt over at skrive under med Hashtag United. Jeg modtog en masse tilbud fra de store fodboldklubber rundt omkring i verdenen, men det, der betyder mest for mig, er at få min glæde ved at spille FIFA tilbage! Den pakke, Hashtag tilbød mig, var umulig at afvise fra min side af. Jeg kan ikke vente med at repræsentere dem!

Og der er da også ekstra god grund til begejstring, for udover at skulle spille FIFA for Hashtag United kommer danskeren faktisk også til at skulle være en del af deres velkendte fodboldhold i den nærmeste fremtid. Et fodboldhold, der godt nok ikke kan tilbyde de samme medspillere, som nogle af de professionelle kan, men så sent som i denne weekend spillede de faktisk foran mere end 34.000 mennesker, da de vandt ‘Wembley Cup’ mod et fodboldhold bestående af YouTubere.

Dermed har Hashtag United sikret sig en formidabel lineup til FIFA 18-sæsonen, der ligger og venter forud. Ønsker du at se Spencer Owens video, hvor spillerne bliver præsenteret, kan du klikke her. Herunder kan du se Agges præsentationvideo, hvor han fortæller meget mere om, hvorfor han valgte Hashtag United (med dansk tale):

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.