Johan Gass Christensen har valgt at træde tilbage fra sin rolle som FIFA-træner på Sørby eSport-holdet, hvor han det seneste halvanden år har arbejdet med utallige af håbefulde, unge FIFA-spillere.

Det har været nogle hårde seneste måneder for Sørby eSports FIFA-afdeling indenfor trænerstablen, hvor først Kenneth Bank og senere hen Daniel Kurland valgte at sige tak for denne gang til organisationen.

Nu må holdets spillere endnu en gang lide, eftersom den erfarende Johan Gass Christensen nu er kommet med sin rørende afskedsbesked til det hold, han har befundet sig på i et halvandet år.

Screenshot fra Sørby eSports Facebookgruppe, vi har modtaget fra hovedpersonen selv.

Årsagen til denne fratræden kan du læse dig frem til herovenover, men der var dog stadig et par ting, vi godt kunne tænke os at få svar på. Hvilken betydning får dette først og fremmest for Johan Gass’ spillerkarriere?

I forhold til min spillerkarriere, så tænker jeg ikke så meget over det. I min tid hos Sørby, har det både været som spiller og som træner, og selve trænerdelen har uden tvivl været utrolig spændende at udføre i praksis. I min tid som træner, har man også set andre organisationer være utrolig interesserede i vores spillere, hvilket jeg som træner selvfølgelig er stolt af. Det betyder kun, at vi har gjort et godt stykke arbejde med de spillere, vi har haft at arbejde med,” fortalte den nu tidligere Sørby-træner, hvorefter vi ønskede at høre, om muligheden for et comeback på FIFA-scenen som træner kunne blive aktuelt indenfor den nærmeste fremtid.

Hvis den rigtige mulighed opstår, så er det bestemt noget, jeg vil overveje. I forhold til mit studie og erfaringer, har jeg stadig rigtig meget, som jeg tænker vil være synd, hvis ingen skulle benytte sig af det. Desværre er tiden en forhindring i øjeblikket, men den skal nok komme tilbage. Der har været en stor flok Sørby-spillere, som nu er spredt på hold i det danske community, hvilket jeg til en vis grad også har været med til at gøre til en realitet,” sagde han.

Til sidst i samtalen kom Johan Gass så med et andet meget interessant alternativ til coach-rollen.

Min store drøm ville være at blive personlig træner for en af de største herhjemme. At ligge mit fokus på én, hvor jeg tænker igennem teori og didaktiske overvejelser,” lød den anden spændende mulighed, der kan vise sig at opstå for dagens hovedperson. Man må i hvert fald sige, at erfaring, viden og rutine langt fra er elementer, der skal holde ham fra at gøre denne drøm til en realitet.

Vi ser frem til at følge udviklingen for Johan Gass, som nu kan lægge hundrede procent fokus på sit studie, hvor han har formået at inddrage sit FIFA ind i.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.