De to professionelle FIFA-spillere, Daniel ‘Dingo’ Kristensen og Frederik Fredberg, kan nu præsentere en helt ny serie, hvor de stræber efter at gå 100-0 i sammenspilssæsoner.

De er ikke blot gode kammerater. De er nemlig også super gode til at spille 2v2 sammen, og hvad er så et mere perfekt match end at starte en ny serie op, hvor de krydser humor med fornemt, men seriøst FIFA, når de forsøger at vinde hele 100 kampe i træk i gamemodet sammenspilssæoner.

I denne nye serie, som foregår på Frederik Fredbergs kanal, spiller Fredberg og kammeraten Daniel ‘Dingo’ Kristensen nogle kampe hvert afsnit, hvor de viser seerne highlights fra hver af kampene med live-reaktioner. I første afsnit bliver Paris Saint Germain benyttet, men fremover vil de gøre brug af et nyt hold hver eneste gang, og det bliver her seerne, som får lov til at vælge, idet det hold med flest likes i kommentarsektionen bliver det hold, de to FIFA-profiler vælger til næste gang.

Men formår de at vinde samtlige 100 kampe? Se første afsnit øverst i artiklen, og find ud af om de kommer godt fra start.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.