Første dagen af Globals Playoff i Amsterdam var en begivenhedsrig dag, hvor der både var store op- og nedture for danskerne.

August Agge‘ Rosenmeier

Dagen startede ud som den skulle for Agge, da han startede med en 3-2 sejr over EnvyJas. I kampen efter trak Agge Sydafrikaneren Beast Bianchi – På papiret en overkommelig modstander for den rutinerede dansker, men desværre fandt Agge aldrig niveauet over de 2 kampe og endte derfor med at tabe samlet 9-5 over de 2 kampe… I runde 3 og 4 trækker han henholdsvis Night_Watch, som han dagen inden havde slået 3-2 i Ecopa turneringen, og YimmieHD. Det blev desværre for Agge til yderligere 2 nederlag i de 2 kampe, hvilket altså betød at han efter 4 kampe stod med en record på 1-3 og det var derfor et must win i dagens sidste kamp mod YuwenC fra Kina. I kampen mod YuwenC vidste Agge den store rutine han besidder og hiver en sikker 5-1 sejr hjem, hvilket betyder han er klar til i morgen, hvor der skal startes ud med 3 sejre i 3 kampe hvis kvalifikationen til FeWC skal hives hjem.

Marcus ‘Marcuzo‘ Jørgensen

Ligesom for Agge startede dagen også rigtig godt ud for Marcuzo. I første kamp skulle Marcuzo møde RDoublettt fra Australien – Marcuzo lagde ud med en sikker 3-1 sejr i første kamp og kørte den derefter hjem med en uafgjort i anden kamp. I andenkamp ventede YimmieHD, som blev kørt over med sammenlagt 7-1. I runde 3 og 4 skulle han møde henholdsvis TheStrxnger fra Basel og Maestro fra Lille – Også her viser Marcuzo rigtig stærkt niveau og hiver sejre på henholdsvis 9-8 og 10-4 hjem, hvilket altså betød at Marcuzo efter 4 kampe allerede var klar til knockoutfasen i morgen. Der skal dog først spilles om seedning og her mødte han i første kamp Nicolas fra Argentina, som hele året har vist rigtig godt niveau – Det blev dog en for stor mundfuld for Marcuzo, som efter en 2-1 sejr i første kamp måtte se sig slået 5-0 i næste og dermed “nøjes” med en 4-1 record inden de afgørende kampe lørdag.

Frederik ‘Fredberg‘ Fredberg

Fredberg lagde ligesom de resterende danskere ud med en sejr i første kamp, hvor han slog Crazy_Fat_Gamer fra Italien 3-2. Resten af dagen skulle dog vise sig at blive en rigtig hård dag på kontoret for Brøndby spilleren, der gennem hele dagen følte han spillede noget rigtig god FIFA, men aldrig rigtig havde de sidste marginaler med sig for at få bolden over stregen… I anden runde møder han er stærkt spillende Fatih, hvor der egentlig ikke er meget at stille op. I tredje runde trækker han RonnieYau fra Hong Kong, som på papiret er en spiller Fredberg aldrig må tabe til – Fredberg ender dog med at være utrolig uheldig og på trods af en skudstatistik på 17-3 i anden kamp må han nøjes med en uafgjort og taber derefter i straffesparkskonkurrence. I 4. runde møder Fredberg tyskeren Ibumski – Her brænder Fredberg straffespark i henholdsvis 76 og 85. minut, som begge kunne have sikret ham sejren… Fredberg ender desværre med at tabe kampen i forlænget spilletid. 5. runde var derfor en must win kamp for Fredberg, som skulle møde Mmilosz fra Polen – Fredberg formår at hive en 4-2 sejr hjem i første kamp, men som resten af dagen formår han ikke at lukke kampen helt og taber derefter kamp 2 med 4-1 og er derfor ude af turneringen efter blot 5 kampe… En skuffende dag på kontoret for Fredberg, som uden tvivl sagtens kunne have fået mere ud af turneringen.

Fatih ‘FIFAUstun‘ Üstün

Fatih startede dagen rigtig imponerende ud, hvor han efter de 2 første runder havde en målscore på 25-8 efter kampe mod Night_Watch og Fredberg – Som sagt rigtig imponerende, men også noget vi er vant til at se fra Fatih, som også i Manchester var den klart med scorende spiller i swiss formatet. I tredje runde fik Fatih dog lidt mere modstand, da han skulle møde Maestro, som dagen inden havde vundet Ecopa turneringen i Amsterdam. Kampen mod Maestro skulle vise sig at blive for meget for Fatih, som gennem hele kampen hang efter Maestro og tabte derfor kampen samlet 9-5. I 4. runde møder Fatih IsoPower, hvilket skulle vise sig at blive en rigtig tæt affære – Kampen var efter 210 minutters FIFA spil stadig uafgjort, hvilket betød de skulle ud i en straffesparkskonkurrence, hvor Fatih heldigvis trak det længste strå. I dagens sidste kamp møder Fatih Red Bull Leipzig spilleren Cihan, hvor han efter 2 tætte kampe måtte se sig slået samlet 6-5. Det betyder altså at Fatih går inden til lørdagens kampe med en 3-2 record, som betyder at en af de 2 første kampe skal vindes i morgen.

I morgen starter danskerne ud med følgende kampe:

Agge vs IsoPower – 2-3 record

Marcuzo vs Marv – 4-1 record

Fatih vs I-AmAndy – 3-2 record

Husk at I kan følge med her på Sport-Gaming.dk hele dagen i morgen, hvor vi vil holde jer opdateret på danskernes resultater.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.